Wikipedia:De kroeg/Archief/20110725

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Kan misschien een Boeddhist hier zijn licht over laten schijnen ? Jan Duimel (overleg) 18 jul 2011 20:54 (CEST)[reageren]

Ik ben geen boeddhist, maar het viel me op dat in het artikel over de taal Pali waaruit dit woord afkomstig is een link naar de betreffende Wikipedia ontbrak en deze omissie natuurlijk verholpen. Is het wenselijk om zo'n link aan elk artikel in een vreemde taal toe te voegen? S.I. ’Patio’ Oliantigna (overleg) 20 jul 2011 10:14 (CEST)[reageren]
Ik vind dat soort dingen NE en ZP. Maar goed, daar schijnt geen consensus voor te zijn. — Zanaq (?) 20 jul 2011 10:25 (CEST)
Wat jij wel of niet E vindt is niet interessant S.I. ’Patio’ Oliantigna (overleg) 20 jul 2011 15:12 (CEST)[reageren]

Workshops Wikimedia najaar 2011[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo allemaal,

Het is alweer een tijdje terug dat de laatste Wikimedia Workshops zijn georganiseerd. Het idee van de Wikimedia Workshops is om samen te komen (jawel: IRL!) en onderwerpen die jullie zelf aangeven eens samen door te nemen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat het systeem van de anoniemencontrole onder de loep genomen wordt, het benaderen van nieuwelingen, de specifieke taken en handelingen van een bureaucraat of misschien is er bijvoorbeeld behoefte aan een onderdeel OTRS. Jullie bepalen het zelf!

Bij voldoende animo zal er voor de moderatoren een aparte workshop georganiseerd worden: ook voor andere specifieke gebruikersgroepen is een aparte workshop mogelijk, laat het me gewoon even weten. Zo is het ook mogelijk om de workshop op te splitsen in aparte onderdelen, bijvoorbeeld een ochtend specifiek en een middag algemeen.
Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum is bereid om hun ruimte beschikbaar te stellen voor onze workshops: er geldt een maximum van 20 deelnemers per dag(deel).

Geef je voorkeur hier aan voor een algemene workshop en hier voor het deelnemen aan een moderatoren workshop.
Zie voor in het verleden georganiseerde trainingen, meer voorbeelden van onderwerpen of het doen van suggesties hiervoor de Verenigingswebsite.

Met vriendelijke groet, Ciell 20 jul 2011 14:26 (CEST)[reageren]
Werkgroep Trainingen Wikimedia Nederland