Benton Backwards

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Benton Backwards
Aflevering van ER
Aflevering Seizoen 7
Aflevering 4
Gastrollen Alan Young
Keith Diamond
Cynthia Mann
Keri Lynn Pratt
John Lordan
Dion DeRizzo
Holly Haber
Andrew McFarlane
Derek Mears
Schrijver(s) Dee Johnson
Regisseur Richard Thorpe
Eerste uitzending 2 november 2000
Afleveringchronologie
← Vorige
Volgende →
Lijst van afleveringen
Portaal  Portaalicoon   Televisie

Benton Backwards is de vierde aflevering van het zevende seizoen van de televisieserie ER, die voor het eerst werd uitgezonden op 2 november 2000.

Verhaal[bewerken | brontekst bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal.

Dr. Benton kan een baan krijgen in Philadelphia, maar hij besluit in Chicago te blijven voor dr. Finch en omdat Carla dan een bezoekersregeling weigert met zijn zoon. Hij krijgt een baanaanbod van dr. Romano, hij mag op parttimebasis terugkomen en is gedwongen om dit aan te nemen. Tijdens zijn werkdag krijgt hij te horen dat zijn neefje Jesse binnengebracht is, hij is gewond geraakt tijdens een gevecht op school.

Dr. Kovac en Lockhart gaan een avond stappen, hun avond wordt bruut verstoord door een overvaller. Tijdens een gevecht met de overvaller doodt dr. Kovac hem.

Dr. Carter mag weer zwaardere traumagevallen behandelen, hij redt een zwaargewond slachtoffer van een schietpartij. Dan komt ineens een jong meisje de traumakamer binnen en schiet de gewonde alsnog dood, dr. Carter blijft zwaar gechoqueerd achter.

Dr. Jing-Mei Chen behandelt een jonge patiënt die op sterven ligt, zijn moeder wil dat hij geopereerd wordt ongeacht de uitkomst hiervan.

Dr. Greene biedt zich aan voor een ijshockeywedstrijd die dr. Malucci geregeld heeft. Dr. Malucci heeft zijn bedenkingen maar gaat uiteindelijk toch op zijn aanbod in.

Rolverdeling[bewerken | brontekst bewerken]

Hoofdrollen[bewerken | brontekst bewerken]

Gastrollen (selectie)[bewerken | brontekst bewerken]

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]