Bestand:200 NIS Bill Obverse.jpg

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Oorspronkelijk bestand(563 × 1.081 pixels, bestandsgrootte: 193 kB, MIME-type: image/jpeg)


Beschrijving
English: Obverse side of a 200 NIS bill

עברית: צד הפנים של שטר של 200 ש"ח
Русский: Аверс банкноты в 200 шекелей
Datum
Bron self-made, scan of the bill
Auteur Oren neu dag
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)
Public domain Ik, de auteursrechthebbende van dit werk, geef dit werk vrij in het publieke domein. Dit is wereldwijd van toepassing.
In sommige landen is dit wettelijk niet mogelijk; in die gevallen geldt:
Ik sta iedereen toe dit werk voor eender welk doel te gebruiken, zonder enige voorwaarden, tenzij zulke voorwaarden door de wet worden voorgeschreven.
De afbeelding hierboven toont een munteenheid uitgegeven door de Bank van Israël. Dit ontwerp is auteursrechtelijk beschermd door de Bank van Israël en het gebruik ervan is toegestaan door de bank onder bepaalde beperkingen:
  1. Het is verboden om een dubbelzijdige reproductie van een bankbiljet af te drukken (d.w.z. op een manier waardoor de reproductie eruitziet als een echt bankbiljet).
  2. Een reproductie van een bankbiljet mag niet worden gebruikt om het bankbiljet te degraderen.
  3. Een reproductie van een bankbiljet mag niet als coupon worden gebruikt of in een boek worden gepubliceerd, tenzij de afmetingen van de reproductie ten minste 30% groter of kleiner zijn dan het oorspronkelijke ontwerp.
  4. Een reproductie van een bankbiljet mag worden gebruikt als onderdeel van een advertentie of een groter ontwerp, op voorwaarde dat de kleuren en/of het ontwerp van het bankbiljet niet worden gewijzigd. De reproductie mag het bankbiljet echter in zwart-wit presenteren en er mag tekst aan worden toegevoegd met het oog op reclame, het maken van een karikatuur of voor soortgelijke doeleinden.
  5. Een reproductie van een bankbiljet mag worden gepubliceerd in een boek of als onderdeel van een onderzoek, op voorwaarde dat de kleuren en/of het ontwerp van het bankbiljet niet worden gewijzigd en er geen tekst wordt toegevoegd. Het publiceren van de reproductie in zwart-wit is toegestaan. Er moet een krediet worden gegeven aan de Bank van Israël.
  6. Al het bovenstaande geldt voor bankbiljetten in omloop en bankbiljetten die uit omloop zijn genomen.

Zie de verklaring van de Bank van Israël.

Andere versies Image:200 NIS Bill Obverse & Reverse.jpg

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af

image/jpeg

596503f74f761975babadb81ea37c72b11c1b67a

197.540 byte

1.081 pixel

563 pixel

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie10 feb 2008 14:07Miniatuurafbeelding voor de versie van 10 feb 2008 14:07563 × 1.081 (193 kB)Oren neu dag{{Information |Description= {{en|Obverse side of a 200 NIS bill}} |Source=self-made |Date=14/08/2007 |Author= Oren neu dag |Permission= {{PD-Israel}} |other_versions= }} Category:Bills of Israel

Geen enkele pagina gebruikt dit bestand.

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand: