Bestand:Dire Straits lineup evolution (NL).png

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Oorspronkelijk bestand(1.040 × 541 pixels, bestandsgrootte: 21 kB, MIME-type: image/png)


Beschrijving

Beschrijving
English: Visualization of the Dire Straits lineup evolution. When the end/beginning of a line is sloped it means that the member joined the band in the middle of a calender year (and often took over another member's function) or that the member left the band in the middle of a calender year (and his function was often taken over by another member).
Nederlands: Visualisatie van de evolutie van de bezetting van de band Dire Straits doorheen de jaren. Als het einde/begin van een lijn een helling toont wil dat zeggen dat de persoon in kwestie zich aansloot bij de band in het midden van een kalenderjaar (en meestal een functie van iemand anders overnam) of dat hij de band verliet in het midden van een kalenderjaar (en iemand anders meestal zijn functie overnam).
Datum
Bron Eigen werk
Auteur PM
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)
Eigen werk
Andere versies http://en.wikipedia.org/wiki/File:Direstraitslineupevolut.png

Licentie

Ik, de auteursrechthebbende van dit werk, maak het hierbij onder de volgende licentie beschikbaar:
Creative Commons CC-Zero Dit bestand is beschikbaar onder Creative Commons CC0 1.0 Universele Public Domain Dedication.
De persoon die een werk voorziet van deze licentie stelt dit werk beschikbaar aan het publieke domein door, voor zover dit wettelijk is toegestaan, afstand te doen van alle rechten op het werk in de zin van het auteursrecht, met inbegrip van alle aanverwante of naburige rechten. U kunt het werk kopiëren, aanpassen, distribueren en uitvoeren, ook voor commerciële doeleinden, zonder dat u daarvoor toestemming hoeft te vragen.

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie31 jan 2011 23:25Miniatuurafbeelding voor de versie van 31 jan 2011 23:251.040 × 541 (21 kB)Jukipolafrek{{Information |Description ={{en|1=Visualization of the Dire Straits lineup evolution. When the end/beginning of a line is sloped it means that the member joined the band in the middle of a calender year (and often took over another member's function)

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt: