Bestand:NH43901-enhanced.jpg

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Oorspronkelijk bestand(5.650 × 4.384 pixels, bestandsgrootte: 5,44 MB, MIME-type: image/jpeg)


Wikipedia

 Dit is een uitgelichte afbeelding op de Engelstalige Wikipedia (Featured pictures) en wordt beschouwd als een van de beste afbeeldingen.
 Dit is een uitgelichte afbeelding op de Perzischtalige Wikipedia (نگاره‌های برگزیده) en wordt beschouwd als een van de beste afbeeldingen.

Als u vindt dat dit bestand ook op Wikimedia Commons een uitgelichte afbeelding zou moeten worden, voelt u zich dan vrij het te nomineren.
Als u een bestand van vergelijkbare kwaliteit heeft dat kan worden gepubliceerd onder een geschikte copyrightlicentie, upload het dan, voeg een licentie toe, en nomineer het.

Beschrijving
English: Photo-enhanced version of USS Macon (ZRS-5) Flying over New York Harbor, circa Summer 1933. The southern end of Manhattan Island is visible in the lower left center. - NAVAL HISTORICAL CENTER Photo #: NH 43901
Datum
Bron https://www.history.navy.mil/content/history/nhhc/our-collections/photography/numerical-list-of-images/nhhc-series/nh-series/NH-43000/NH-43901.html
Auteur U.S. Naval Historical Center Photograph
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)
Public domain
Dit bestand is een werk van een zeeman of beambte van de U.S. Navy, gemaakt tijdens diens officiële werkzaamheden. Aangezien het een werk van de Amerikaanse federale overheid betreft, bevindt deze afbeelding zich in het publiek domein.
Andere versies File:USS Macon over Manhattan.jpg

VI seal

Deze afbeelding is beoordeeld op basis van de criteria voor waardevolle afbeeldingen en wordt beschouwd als de meest waardevolle afbeelding op Commons binnen het onderwerpgebied: USS Macon (ZRS-5), in flight. Deze nominatie kan bekeken worden op Commons:Valued image candidates/NH43901-enhanced.jpg.

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie2 apr 2011 23:17Miniatuurafbeelding voor de versie van 2 apr 2011 23:175.650 × 4.384 (5,44 MB)Luftschiffhoch{{Information |Description ={{en|1=Photo-enhanced version of USS Macon (ZRS-5) Flying over New York Harbor, circa Summer 1933. The southern end of Manhattan Island is visible in the lower left center. - NAVAL HISTORICAL CENTER Photo #: NH 43901 }} |Sou

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand:

Metadata