Drive (ER)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Drive
Aflevering van ER
Aflevering Seizoen 10
Aflevering 22
Gastrollen Cole Hauser
Bill Macy
Cynthia Ettinger
Petrea Burchard
James Earl
Allan Kolman
John Prosky
Sam Sarpong
Renée Victor
Schrijver(s) Dee Johnson
Regisseur Jonathan Kaplan
Eerste uitzending 13 mei 2004
Afleveringchronologie
← Vorige
Volgende →
Lijst van afleveringen
Portaal  Portaalicoon   Televisie

Drive is de tweeëntwintigste aflevering van het tiende seizoen van de televisieserie ER, die voor het eerst werd uitgezonden op 13 mei 2004.

Verhaal[bewerken | brontekst bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal.

Dr. Kovac is getuige van een auto-ongeluk waarin een moeder zwaar gewond raakt. Hij moet haar helpen bevrijden als zij met haar benen vastzit en na bevrijding begeleidt hij haar naar de SEH.

Dr. Rasgotra gaat naar de universiteit van Michigan voor haar vervolgstage. Al snel twijfelt of zij hier op de goede plek is en besluit dan om weer terug te keren naar Chicago, wetende dat zij zonder het afronden van haar stage geen licentie krijgt voor het uitvoeren van geneeskunde.

Dr. Jing-Mei komt werken met een blauw oog, dit zorgt ervoor dat haar collega’s zich zorgen gaan maken. Dr. Pratt ontdekt dat haar vader dit gedaan heeft.

Dr. Pratt ziet een bekende uit zijn jeugd, Elgin, die lijdt aan een hartaandoening. Hij maakt zich zorgen over zijn leefstijl en houdt hem in de gaten. Ondertussen heeft hij een nieuwe Chrysler 300C gekocht, als hij samen met Elgin en dr. Jing-Mei in de auto zit worden zij onderweg belaagd door een medeweggebruiker die hen beschiet. Dit zorgt ervoor dat zij in een rivier belanden, en terwijl zij zinken ontdekt dr. Pratt dat dr. Jing-Mei geraakt is door een kogel.

Dr. Weaver moet voor de rechter verschijnen als de voogdijzaak over Henry gaat beginnen.

Lockhart ontdekt ineens dat zij geslaagd is voor haar laatste examen en nu officieel dokter is.

Taggart hoort van Steve dat hij zich pertinent wil settelen in Chicago en dit zorgt ervoor dat zij Chicago wil verlaten met Alex om zo te ontsnappen aan Steve. Dr. Kovac wordt dan gebeld door Alex over haar plannen, hij probeert haar nu tevergeefs over te halen om te blijven.

Rolverdeling[bewerken | brontekst bewerken]

Hoofdrollen[bewerken | brontekst bewerken]

Gastrollen (selectie)[bewerken | brontekst bewerken]

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]