Gebruiker:87lieven

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Goedemiddag, dit is de gebruikerspagina van 87lieven

Gebruikerspagina Overlegpagina Overlegpagina's naar jaar Gestarte artikelen Bijdragen

nl Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
fr-1 Cette personne peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.

Gebruikersboxen

Deze gebruiker is vandaag precies 14 jaar, 8 maanden en 10 dagen actief op Wikipedia.
Deze gebruiker is student.
Deze gebruiker komt uit Vlaanderen
Deze gebruiker gebruikt Mozilla Firefox
Deze gebruiker heeft kennis van sport
Deze gebruiker heeft goede kennis van golf
Deze gebruiker heeft goede kennis van professioneel worstelen
Deze gebruiker is ook aanwezig op Wikimedia Commons
Deze gebruiker is ook aanwezig op Wikidata

Mijn projecten[bewerken | brontekst bewerken]

Op wikipedia houd ik me vooral bezig met het actualiseren van het rubriek professioneel worstelen en golf en hiermee heb ik ondertussen al meer dan 1000 nieuwe pagina's aangemaakt. Een overzicht van aangemaakte artikelen, zie gestarte artikelen.

In het rubriek professioneel worstelen maakte ik in de eerste vijf jaren, van 2007 tot 2011, vooral veel nieuwe artikels over de WWE en soms ook over de ECW, WCW en TNA.

In begin 2013 begon ik meer interesse te tonen in het rubriek golf en begon ik met de Sunshine Tour, mijn eerste golfproject om de ontbrekende artikels aan te maken en de reeds gemaakte artikels te updaten. In januari 2014 was de project van de Sunshine Tour zo goed als af. Tussendoor probeer ik ook om het nieuws van de WWE en TNA goed op te volgen ivm kampioenschappen van WWE en TNA en de eventuele WWE-evenementen.

Het volgende golfproject is vooral de Amerikaanse PGA Tour en tussendoor houd ik ook bezig met de Europese PGA Tour en hiervoor krijg ik de medewerking van de wiki-collega Pvt pauline, die een resem van golfartikelen heeft aangemaakt, maar een achterstand heeft om de artikelen te updaten.

Prestaties[bewerken | brontekst bewerken]

De schrijversster voor het maken en onderhouden van vele artikelen over professioneel worstelen. Van Richardkw voor 87lieven.


WikipediaDit is een gebruikerspagina

Als u deze pagina op een andere website aantreft dan op Wikipedia, bekijkt u een zogenaamde "mirror"-website. Wees u er dan van bewust dat deze pagina verouderd kan zijn en dat de gebruiker die op deze pagina wordt genoemd geen persoonlijke betrokkenheid heeft met enige andere versie van deze pagina dan die op Wikipedia zelf. De oorspronkelijke gebruikerspagina vindt u op Wikipedia.

This is a Wikipedia user page.

If you find this page on any site other than Wikipedia, you are viewing a mirror site. Be aware that the page may be outdated, and that the user this page belongs to may have no personal affiliation with any site other than Wikipedia itself. The original page is located at Wikipedia.

Wikimedia Foundation
Wikimedia Foundation