Gebruiker:Abubakker

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Abubakker is een pseudoniem voor Hendrik Jan Bakker. Mijn islamitische naam is Muhammad Yahya. Zie voor meer informatie over mijzelf: Abubakker - mijn verhaal Mijn sites zijn: Abubakker en My Submission

Ik ben momenteel met zoveel andere interessante zaken bezig dat Wikipedia er een beetje bij inschiet. Om heel eerlijk te zijn ben ik ook een beetje op Wikipedia afgeknapt, vooral op de welles-nietesdiscussies over bepaalde onderwerpen en het voortdurende vandalisme. Ik vind Wikipedia een mooi medium, maar twijfel aan de betrouwbaarheid, vooral omdat er voornamelijk amateurs aan werken en de specialisten het laten afweten (logisch, je verdient er niets mee). Een werkwijze die mij beter zou bevallen is een club mensen die elkaar (leren) kennen, regelmatig bij elkaar komen voor een redactievergadering en zo een meer samenhangend geheel creëren. Dat is geen manier om nieuwkomers en kritische geluiden buiten de deur te houden. Juist door elkaar te ontmoeten voorkom je denk ik een heleboel irritatie.

Om bovengenoemde redenen staat mijn werk en bezoek aan Wikipedia op een laag pitje. Wellicht krijg ik over een tijdje weer inspiratie. Tot dan. (19 sep 2006)

Ik probeer het weer, kijken hoelang ik het volhoud. Looij, bedankt voor de ster, die had ik nog niet gezien! (21 jan 2007)

Mijn bijdragen

Pagina's door mij geïnitieerd

Islam

Overig

Pagina's waaraan ik een substantiële bijdrage heb geleverd

Islam

Overig


WikiSter voor uitleg over de islam
WikiSter voor uitleg over de islam



Deze gebruiker ontving de WikiSter ter bevordering van de islam voor zijn oneindige inzet voor alle islam-gerelateerde artikelen en het opzetten van het Portaal:Islam. Geschonken door Looi 16 jan 2007 23:11 (CET)