Gebruiker:Branko

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Mijn volledige naam is Branko Collin.

Door mij begonnen artikelen in de Nederlandse Wikipedia:

en andere...

En in de internationale:

et cetera...

Verder vertaal ik regelmatig artikelen van de Engelstalige internationale naar de Nederlandse WP (of beter gezegd: ik begin aan een vertaling, meestal zijn het zulke lappen tekst dat ik halverwege ophoud).


In 2003 schreef ik een handleiding voor het gebruik van de Nederlandstalige Wiki, die in het computerblad PC Plus werd gepubliceerd.


Bedankt trouwens voor de afgelopen twee weken. Gisteren stormde ik, net uit het viegtuig, meteen met correcties en opmerkingen de Wikipedia binnen. Dat had aardiger gekund.

Hm? Ik vond het juist wel grappig dat je meteen weer zo ijverig aan de slag ging. :-)--Branko

Ik vind de nieuwe pagina Wikipedia:dit kan beter een goed idee; het ontlast de gewenste artikelen - pagina enorm. Eventueel zullen we het misschien net als de Engelstalige W. kunnen onderverdelen in iets als 'te beknopte artikelen' en 'beginnetjes' (stubs) of zoiets, maar we kunnen eerst eens aanzien of dit mensen stimuleert er iets aan te verbeteren. groeten--tk


Mijn eclectische onderwerpkeuze van vandaag wordt veroorzaakt door de lijst met speciale pagina's die bij iedereen in de menubalk links of rechts zit. Ik volg daar links, en probeer bijvoorbeeld te kijken of een lange pagina niet korter, of dat ik niet een gewenst artikel kan schrijven, et cetera. Misschien een tip voor anderen die zo gauw niet weten waarover te schrijven.Branko