Gebruiker:Ciell/Aanvraag voor Checkuser

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie


Verzoekpagina voor sokpopcontrole
Klik hier om direct een verzoek te doen
Zie WP:VP/S
Gebruikers die een gefundeerde reden hebben om sokpopperij te vermoeden, kunnen dat hier melden. Een checkuser kan uitgevoerd worden door één van de checkusers en een moderator kan vervolgens indien nodig gepaste acties ondernemen.

Geef bij een checkuserverzoek wel duidelijk aan wat de reden van je verzoek is (motiveer deze met links) en link de accounts: mocht je vermoeden dat een bepaalde gebruiker gezien de aard van het vandalisme behoort tot een geïdentificeerde structurele vandaal (en dus een nieuw aangemaakte sokpop gebruikt), dan kun je dit nakijken op Wikipedia:Checklijst langdurig structureel vandalisme en in het checkuserverzoek ook naar de lijst verwijzen.

Procedure voor de aanvrager:
  1. Zorg dat u ingelogd bent. Plaats het verzoek tot checkuser op deze verzoekpagina onder het kopje "Nieuwe verzoeken" door middel van het aanpassen van de volgende voorbeeldtekst:
    {{subst:Sjabloon:Aanvraagcheckuser/Aanvraagcheckuser|Hoofdgebruikersaccount|Vermoedelijke sokpop|Motivatie voor checkuserverzoek|~~~~}}
    Wilt u meer dan twee accounts laten vergelijken, link dan de andere accounts in de sectie "reden" door middel van het sjabloon {{lg}}.
    Denk eraan uw motivatie te omkleden met relevante links: onvoldoende gemotiveerde of onjuist gelinkte verzoeken kunnen niet in behandeling worden genomen.
  2. Wacht af totdat uw verzoek wordt uitgevoerd of afgewezen. Dit kan een paar dagen duren, maar de checkusers houden deze pagina wel degelijk in de gaten.
  3. Na de bevindingen van de checkuser zal een moderator eventuele nodige acties uitvoeren.
Deze pagina dient niet voor discussies en stemmingen, die kunnen op het overleg gevoerd worden. Hier graag enkel het verzoek neerzetten zodat het helder en overzichtelijk blijft voor alle gebruikers.
Voor meer informatie over het gebruik van checkuser op de Nederlandstalige Wikipedia, zie het checkuser beleid (engelstalig) en het privacybeleid.
Het archief van 2006, archief van 2007 en archief van 2008 zijn beschikbaar voor oudere meldingen.


Nieuwe verzoeken[bewerken | brontekst bewerken]

Behandelde verzoeken[bewerken | brontekst bewerken]