Gebruiker:Jarii94

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Gebruikerspagina Overlegpagina Archief 2007 Archief 2008 Archief 2009 Archief 2010 Archief 2011 Archief 2012 Archief 2013 Aangemaakte artikelen ModStats Bijdragen Bezoekersteller

donderdag, 28 maart 2024, 10:26

Goedemorgen, welkom op de gebruikerspagina van Jarii94

Deze gebruiker is een coach
18000+ Deze gebruiker heeft meer dan 18000 bewerkingen
Deze gebruiker werkt reeds 16 jaar en 143 dagen mee aan Wikipedia

Deze gebruiker is student aan de Hogeschool Utrecht.

Ik kwam hier in 2007 'per ongeluk', en ben sindsdien nooit meer weggegaan. Het begon allemaal vrij onschuldig, met zo nu en dan een bewerking op een radio- of luchtvaartpagina. Inmiddels zijn we zo'n 18.000 bewerkingen verder en ben ik nog lang niet van plan te vertrekken hier. Na jarenlang als vrij anonieme gebruiker door het leven te zijn gegaan, ben ik in 2010 moderator geworden. Een jaar daarna werd ik ook bureaucraat. Ik richt mij voornamelijk op het bestrijden van vandalisme, maar zo nu en dan wil ik ook nog wel een lemma schrijven. Deze lemmata hebben dan voornamelijk betrekking op radio(stations) en de luchtvaart. Daarnaast zwerf ik regelmatig rond op de diverse verzoekpagina's voor moderatoren en bureaucraten. Ik ben zeker niet foutloos maar sta altijd open voor suggesties, kritiek en tips want enkel door uitgaan van goede wil bij de ander en een beetje tolerantie naar elkaar toe kan het ideaal van het vrij verspreiden van kennis immers vorm blijven krijgen binnen dit gemeenschapsproject. Mijn overlegpagina staat open voor vragen, opmerkingen, kanttekeningen, een gezellig babbeltje en meer.

WikipediaDit is een gebruikerspagina

Als u deze pagina op een andere website aantreft dan op Wikipedia, bekijkt u een zogenaamde "mirror"-website. Wees u er dan van bewust dat deze pagina verouderd kan zijn en dat de gebruiker die op deze pagina wordt genoemd geen persoonlijke betrokkenheid heeft met enige andere versie van deze pagina dan die op Wikipedia zelf. De oorspronkelijke gebruikerspagina vindt u op Wikipedia.