Gebruiker:Pimbrils

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Welkom   Literatuur   Schilderkunst   Schilderijen   Fotografie   Rusland   Overig    
Welkom op mijn gebruikerspagina

Man soll alle Tage wenigstens ein kleines Lied hören, ein gutes Gedicht lesen, ein treffliches Gemälde sehen und, wenn es möglich zu machen wäre, einige vernünftige Worte sprechen. Goethe.

Wat zou je er van zeggen als ik eens een kaartje voor het museum kocht en er dagelijks heen fietste om de geschiedenis door te nemen. Wat zou je er van zeggen als ik uit elk tijdvak eens een uit het oog springend figuur zou uitkiezen om daarover te schrijven. Bezig blijven is essentieel. Virgina Woolf.

Virginia Woolf by George Charles Beresford (1902).jpg

Welkom op mijn gebruikerspagina. Mijn naam is Pimbrils. Ik heb psychologie gestudeerd in de jaren tachtig en werk al sinds lang binnen de Geestelijke Gezondheidszorg, vooral beleidsmatig. Wikipedia is een beetje een uit de hand gelopen hobby. Het is lastig uit te leggen wat me precies drijft. Hierboven staan een paar dingen waarin ik me wel herken, laat dat maar even volstaan. De lemma's die ik begonnen ben staan onder de tabbladen (herschreven lemma's hebben toevoeging (h)). Ze mogen gelden als een gedeeltelijke weerspiegeling van mijn interesses. Niet meer dan dat.

Neem gerust een kijkje! Ik ben ook actief op commons, zie hier.