Gebruiker:Rm

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Met een brede algemene interesse kom je zoal wat tegen. Bij tijd en wijle zullen mijn bijdragen worden toegevoegd.

Iets meer is onderhand wel op zijn plaats, onderhand ben ik hier bijna dagelijks bezig. Ik heb middelbaar technisch onderwijs gevolgd; elektrotechniek en aansluitend elektronica. Als werk heb ik een tijd in de piping gezeten, werk veel met computers en programmeer wat af in PHP als zelfstandig ondernemer.

Mijn interesse is zeer breed, zeker kinderen sporen daarbij aan om accurate, zinnige en vooral eerlijke informatie te geven. Mijn inbreng in Wikipedia is veelal als ik even iets anders wil doen via willekeurig artikel, of ik werk een leeg jaartje weg, of denk structuur/helderheid te kunnen inbrengen: wisselstroom, wisselspanning, gelijkstroom, gelijkspanning.

Daarnaast worden soms zaken ingebracht die niet altijd even wetenschappelijk te verklaren zijn, zoals leylijnen of menselijke aura's, maar die wel machtig interessant zijn. Als ik zie dat bij Marco Borsato, James Watt, ... enkel vakprestaties staan zoek ik graag naar zijn jeugdomstandigheid, menselijke aard en breng dat in. Om een mens te waarderen is het absoluut noodzakelijk hem/haar in de juiste tijd te plaatsen.

Verder maakt het mij boos als ik een kinderfilm van internet download en het blijkt tegen verwachting in harde porno te zijn. Als dat mij overkomt, en ik ben sinds 1995 op internet actief, dan overkomt dat ook kinderen. Een initiatief als de wikipedia draag ik dan ook een warm hart toe omdat daar getracht wordt iets positiefs neer te zetten. Roel 9 mei 2004 13:27 (CEST)