Gebruiker:Saschaporsche/Kladblok88

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Joke Alert Deze pagina of de volgende alinea bevat materiaal dat door sommigen humoristisch bedoeld is. Het navolgende is derhalve niet bedoeld voor serieus gebruik.
de wikifant gefotografeerd vanaf de maan (niet echt duidelijk zichtbaar, maar net naast de Benelux is het uiteinde van zijn staart zichtbaar)

Een wikifant is een inmiddels -naar het schijnt [bron?]- uitgestorven dier.

De wikifant werd voor het eerst officieel wetenschappelijk beschreven door Carl Linnaeus in 1758 als wikipeius fantflatus.[1] Hij plaatste het dier dus in hetzelfde geslacht als de struisvogel. Al Conclusius had de twee vogels in één groep geplaatst. Linnaeus introduceerde in 1766 de vervangingsnaam Wikifantus. Een bijdehante wikipediaan vond dat te potsierlijk voor woorden en verbasterde het rond 1982 na het lezen van de complete wikipedia in boekvorm in Wikifant.

Helaas was de wikifant net uit beeld verdwenen na het afdrukken van de sluiter

Een wikifant is nooit bij daglicht gefotografeerd, slechts bij nacht is het gelukt een goede opname te maken. (zie hiernaast)

Bekende quotes[bewerken | brontekst bewerken]

Beter 1 wikifant in de hand, dan de lucht van 10

Vermoedelijke onzin[bewerken | brontekst bewerken]

  • Guust, had naast "meeuwtje" ook graag een wikifant gehad om zijn avonturen mee te delen.

Boze tongen[bewerken | brontekst bewerken]

Er wordt beweerd dat het woord wikifant een samentreksel is van wiki en fantasie. maar dat is een verder bronloze bewering van een anonieme niet bij naam genoemde zeer oude wijze wikipediaan.

Zie ook (maar liever niet)[bewerken | brontekst bewerken]

Categorie:Wikipedia:Humor en onzin|Wikifant