Interactive Brokers

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Geplaatst:
03-12-2014

Genomineerd   Deze pagina is genomineerd voor verwijdering

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia, vindt dat deze pagina in deze vorm niet binnen de Wikipedia-encyclopedie past. De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst.

De reden die hiervoor is opgegeven, luidt: Waarom relevant? En hoezo dat verhaal over dekkingswaarde? bronnen? relevantie?

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als je het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet en verbeter het! Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Pas als het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, kan deze melding verwijderd worden. Geef dit aan op de lijst door het toevoegen van de reden. (/)

Interactive Brokers is een broker gevestigd in de staat Connecticut in de Verenigde Staten en genoteerd aan de NASDAQ. Het bedrijf werd in 1977 opgericht door Thomas Peterffy en tot 2001 stond het bekend onder de naam Timber Hill.

Interactive Brokers is een online broker die zijn klanten in staat stelt wereldwijd op effectenbeurzen te handelen. In tegenstelling tot retail banken geeft deze broker haar klanten geen gelegenheid om een tekort aan dekkingswaarde aan te vullen. Als er een tekort ontstaat worden binnen een half uur posities in de portefeuille van de klant geliquideerd om het tekort op te heffen. Het dochterbedrijf van Interactive Brokers in Londen bedient de Europese markt. Deze dochter heeft op haar beurt weer onderaannemers specifiek actief in de Nederlandse markt, zoals Today's Brokers en Lynx.

Externe link[bewerken]