Katie Logan

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Katie Logan
Personage uit The Bold and the Beautiful
Afbeelding gewenst
Gespeeld door Nancy Sloan
(1987-1989, 1991, 1994-1996, 2000, 2001, 2003, 2004)
Heather Tom (2007-)
Informatie
Volledige naam Katherine Logan
Portaal  Portaalicoon   Media

Katie Logan is een personage uit de Amerikaanse soapserie The Bold and the Beautiful. De rol was één van de originele rollen toen de serie startte in 1987. Nancy Sloan speelde de rol op contractbasis tot 1989, daarna verliet ze de serie. Daarna maakte ze nog verschillende gastoptredens, meestal op officiële aangelegenheden zoals één van de vele huwelijk van Brooke. Van 1994 tot 1996 was ze weer wat vaker te zien, voornamelijk om op Brookes kinderen te passen. In 2007 werd de rol gerecast door Heather Tom waardoor Katie voor het eerst sinds jaren weer prominent in beeld is.

Personagebeschrijving[bewerken]

Katie woont in The Valley in Californië met haar moeder Beth en haar broer Storm en zussen Donna en Brooke. Haar vader Stephen Logan had zijn gezin jaren geleden in de steek gelaten.

Als tiener had Katie erg veel last van acne. Haar zus Donna had medelijden en vroeg aan Rocco Carner om Katie mee uit te nemen. Zij werd meteen verliefd op Rocco, die eigenlijk verliefd was op Donna. Op een dag vond ze een verlovingsring en dacht dat deze voor haar was, maar eigenlijk had Rocco die gekocht voor Donna. Katie was er kapot van maar liet Rocco dan achter zich en begon een relatie met Kurt van haar school.

Na een anonieme tip vonden Donna en Katie hun vader Stephen terug in Arizona. Stephen en Beth verzoenden zich en het gezin was weer compleet. Stephanie Forrester, die Beth Logan als rivale zag omdat zij vroeger een affaire had met Eric zorgde ervoor dat Stephen voor zijn werk overgeplaatst werd naar Parijs en hij en Beth verhuisden.

In 2007 keerde Katie terug naar Los Angeles voor het huwelijk tussen Donna en Thorne Forrester. Katie hoorde een gesprek tussen Donna en Jackie Payne, waarin ze vertelde dat ze niet echt verliefd was op Thorne. Katie vertelde dit aan Thorne, die de bruiloft afblies, Donna was woedend op Katie. Stephanie was Katie erg dankbaar en vond dat ze de enige fatsoenlijke Logan van de familie was.

Katie ging voor Forrester werken op de PR-afdeling. Samen met Jake MacClaine ontdekte ze een videoband die kon bewijzen dat haar vader Stephanie had neergeschoten op de modeshow. Maar het was niet Stephen die Stephanie had neergeschoten maar Katie's broer Storm. Katie kon Stephanie ervan overtuigen om geen klacht in te dienen tegen Storm.

Nadat Brooke ontdekte dat ze de biologische moeder was van Jack, de zoon van Taylor en Nick, leek de verloving met Ridge afgeblazen te worden. Katie, die wilde dat Brooke eindelijk gelukkig werd met Ridge overtuigde Bridget om opnieuw voor Nick te kiezen, na zijn breuk met Taylor. Katie werd zelf aangetrokken tot Nick, maar zei aan Bridget dat het niets te betekenen had.

Storm begon door te draaien en had een pistool, Katie probeerde dit af te pakken en tijdens het gevecht ging het pistool af. Katie was zwaargewond en lag aan een hart- en longmachine. Storm, die het allemaal niet meer zag zitten pleegde zelfmoord, zodat Katie zijn hart kon krijgen.

Na een tijdje begon Katie haar lichaam het donorhart af te stoten, en zag de toekomst er donker uit voor Katie. ze begon met Anti-afstoot medicijnen maar zelfs met dat realiseerde ze dat de dood onvermijdelijk was. haar Family hielpen haar om een Eind bal (prom) te organiseren haar jurk was een Forrester Original welke ze had gekregen van Eric's vriendin en Nick's moeder Jackie. Katie en Nick hadden een geweldige avond en Stephanie zat ook met Katie haar te helpen met de situatie omdat ze het altijd goed met elkaar konden vinden. en zelfs met de beste medische hulp werd Katie haar situatie slechter en slechter. tot haar nichtje Bridget Forrester achter een koele gentherapie kwam wat in stockholm was gedaan en haar misschien kon helpen. met Bridgets hulp was de therapie uitgevoerd en succesvol. en de koorts was gebroken ondanks dat wel betekende dat ze haar anti-afstoot medicijnen moest blijven nemen leek de crises over.

Katie haar gevoelens voor Nick bleven maar ze stapte opzij zodat Bridget en Nick konden trouwen op 14 juli. op vrijdag 1 Augustes tijdens een routine onderzoek komt Katie er achter dat ze zwanger is, en zij en nick beslissen om de baby te houden. Bridget verliet meteen Nick en eindigde hun huwelijk zeggend dat ze eindelijk vrij van hun is.niet veel later krijgt katie een miskraam en verlies de baby. niet veel later door Jakie haar invloed gaan Katie en Nick uit elkaar en komen Nick en Bridget weer samen.

Maar Katie haar liefdes leven blijft niet lang rustig want na dat ze een punt achter haar relatie met nick zet leert ze Bad Boy Bill Spencer Jr. Kennen. net nadat bill zijn interesseren in Donna niet werd beantwoord.de Relatie van Bill en Katie zag niemand aankomen en was heel onwaarschijnlijk doordat Bill probeerde op allerlei manieren Forrester Creations te krijgen van de Forresters & Logans. After sleeping with Bill she was Appointed CEO of Forrester Creations toen het was over genomen door bill en Forrester Creations een Afdeling van Spencer Publications werd. Bill's motieven voor hun Relatie waren erg onduidelijk voor Katie, tot katie een DVD van ze vader ziet Bill Spencer Sr. waarin hij aan ze zoon vraagt om wraak te nemen voor de enige vrouw waar hij ooit van gehouden had Steffanie Forrester. niet veel later krijgen Katie en Bill Ruzie maar na een lang gesprek weet bill katie er van te overtuigen dat hij haar niet gebruikt en echt van haar houd, en dat ze dvd ze vader het geld en de bedrijven niet wilt als het betekent dat hij nog 1 nacht zonder haar moet doorbrengen. niet veel later trouwen ze in Katie haar oude buurt waar ze was opgegroeid in het bij zijn van Karen(bill's halfzus) katie's ouders & Katie haar zussen en Justin Barber

Externe link[bewerken]