Keeping Up with the Kardashians

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Keeping Up with the Kardashians is een Amerikaanse realityserie waarin het leven gevolgd wordt van de familie Kardashian en Jenner met de zussen Kim, Kourtney en Khloé Kardashian. De serie ging op 14 oktober 2007 in première.

Personages[bewerken]

Kris Jenner is de ex-vrouw van Robert Kardashian, die advocaat van O.J. Simpson was. Ze heeft vier kinderen met hem maar zij scheidden in 1990. Later trouwde ze met atleet Bruce Jenner, met wie ze twee dochters heeft, Kendall en Kylie Jenner.

Kourtney Kardashian is Kris' en Roberts oudste dochter. Zij en haar zussen Kim en Khloe hebben een winkel D-A-S-H in Miami, Calabassas en New York City. Ook hebben de zussen samen een kledinglijn, The Kardashian Kollection en The Kardashian Kollection Kids. Zelf baatte ze vroeger ook een kinderklerenwinkel uit met haar moeder maar dit bleeke moeilijk te combineren met haar carrière in de media. Zij en haar vriend Scott Disick hebben twee kinderen, Mason en Penelope en ze is hoogzwanger van hun derde spruit.

Kim Kardashian is Kris' en Roberts tweede dochter. Ze werd beroemd door de sekstape die in 2007 uitlekte met haar vroegere vriend Ray J. Sinds 2009 heeft ze haar eigen parfumlijn. Kim was door de New York Times bestempeld als de hoogst betaalde realityvrouw in 2010. Door de show verdiende ze toen 6 miljoen dollar. Ze was eerder op jonge leeftijd al getrouwd maar dat huwelijk mislukte. Ze was getrouwd met basketballer Kris Humphries, na 72 dagen huwelijk scheidden ze. Kim is getrouwd met rapper Kanye West. Hun veelbesproken huwelijk in Florence, Italië ( en hun vrijgezellenfeestje de dag ervoor in Parijs ) vonden plaats in het weekend van 24 mei 2014. Met hem heeft ze een dochter gekregen, North West, geboren op 15 juni 2013.

Khloe Kardashian is Kris' en Roberts jongste dochter. Ze was getrouwd met basketballer Lamar Odom, maar is eind 2013 van hem gescheiden. Rob Kardashian is de enige zoon van Kris' en Roberts en had de laatste tijd wat problemen omtrent zijn gewicht.

Kendall Jenner en Kylie Jenner zijn Kris' en Bruce's dochters en halfzussen van Kim, Kourtney , Khloe en Rob. Ondanks hun jonge leeftijd, 19 en 17 jaar, hebben ze al een eigen kledinglijn bij de Amerikaanse keten Pacsun en een eigen schoenenlijn bij schoenengigant Steve Madden. Kendall is een veelgevraagd model onder andere bij Dolce&Gabanna en Chanel. Kylie is dan weer wereldberoemd door haar opvallend, stijlvolle kledingstijl, haarkleurkeuze en haar bekende "Kylie Jenner Lip". Ook op liefdesvlak valt er veel te vertellen over de zusjes. Kendall heeft er al relaties opzitten met Harry Styles en wordt de laatste tijd opvallend veel gezien in het gezelschap van Justin Bieber . Kylie zou dan weer een relatie hebben (gehad) met Jaden Smith, zoon van Will Smith. De nieuwe generatie realitysterren staat klaar.

Overige personages[bewerken]

  • Scott Disick: Kourtney's vriend en de vader van haar kinderen. Hij is zakenman en heeft een restaurant in New York City.
  • Lamar Odom: Khloe's ex-echtgenoot en NBA-speler.
  • Mason Disick: Kourtney en Scotts zoon.
  • Penelope Disick: Kourtney en Scott's dochter.
  • Kanye West: een zanger, rapper en momenteel Kims man. Hebben samen een dochtertje North West
  • Brandon Jenner: Bruce's oudste zoon uit zijn huwelijk met Linda Thompson
  • Brody Jenner: Bruce's jongere zoon uit zijn huwelijk met Linda Thompson
  • Adrienne Bailon: actrice en zangeres en Robs ex
  • Reggie Bush: Kims ex
  • Kris Humphries: Kims ex-echtgenoot.