Khasto (katoen)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Geplaatst:
15-12-2014

Genomineerd   Deze pagina is genomineerd voor verwijdering

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia, vindt dat deze pagina in deze vorm niet binnen de Wikipedia-encyclopedie past. De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst.

De reden die hiervoor is opgegeven, luidt: zie de engelse verzie. Ik ben het eens met de kanttekeningen die bij dit artikel zijn geplaatst, ik heb het artikel geschreven gebaseerd op informatie van een website met commerciele achtergrond. Het artikel heeft daarbuiten geen bron. Kan wat mij betreft verwijderd worden

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als je het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet en verbeter het! Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Pas als het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, kan deze melding verwijderd worden. Geef dit aan op de lijst door het toevoegen van de reden. (/)

Khasto (spreek uit: 'khashto') is de naam van een katoenproduct dat zijn oorsprong vindt in het negentiende eeuwse Nepal. Hierbij worden drie lagen fijne katoen (batist) aan elkaar gehecht waarbij de middelste laag meestal bedrukt is of effen van kleur. De techniek geeft een uitzonderlijke zachtheid en draagcomfort.