Lauralee Bell

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Lauralee Bell
Lauralee Bell crop.jpg
Algemene informatie
Land Vlag van Verenigde Staten Verenigde Staten
Portaal  Portaalicoon   Film

Lauralee Bell22 december 1968 in Chicago, Illinois) is een Amerikaanse soapactrice.

Ze is de dochter van soapschrijvers William J. Bell en Lee Philip Bell, de stichters van The Young and the Restless. Lauralee begon ook in die serie als model in 1983, haar rol werd groter en in 1986 kreeg ze een contract aangeboden.

Kwatongen beweren dat ze haar rol enkel aan haar vader heeft te danken en dat ze niet zo getalenteerd is maar voorgetrokken wordt. Bewijsmateriaal is dat ze altijd de beste verhaallijnen kreeg, in 1988 waren op eenzelfde moment zelfs 4 mannen verliefd op haar. In 1989 verliet Terry Lester de show, naar eigen zeggen omdat bijna alles rond Lauralee draaide en hij en de andere acteurs niet zoveel aandacht kregen. Haar rol groeide en ze werd advocate. In 2005 werd ze van de contractstatus gehaald en kreeg de zogenaamde recurring status dat wil zeggen dat ze nog sporadisch aan bod komt. Lauralee werkte mee aan andere projecten zoals een film en stak ook tijd in haar boetiek.

Op 4 oktober 1997 trouwde ze met Scott Martin, ze heeft 2 kinderen die in 2001 en 2002 geboren werden. Ze heeft ook een boetiek in LA.

Externe link[bewerken]