Lijst van afleveringen van That '70s Show

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Hieronder staat een lijst met afleveringen van de Amerikaanse sitcom That '70s Show.

Overzicht[bewerken | brontekst bewerken]

Seizoen Aantal
afleveringen
Originele
uitzenddatum
Regio 1 DVD Regio 2 DVD Aantal
schijven
1 25 1998–1999 26 oktober 2004 27 maart 2008 4
2 26 1999–2000 19 april 2005 27 maart 2008 4
3 25 2000–2001 15 november 2005 8 mei 2008 4
4 27 2001–2002 9 mei 2006 8 mei 2008 4
5 25 2002–2003 17 oktober 2006 21 augustus 2008 4
6 25 2003–2004 8 mei 2007 21 augustus 2008 4
7 25 2004–2005 16 oktober 2007 13 november 2008 4
8 22 2005–2006 1 april 2008 13 november 2008 4

Seizoen 1 (1998–1999)[bewerken | brontekst bewerken]

Nr. serie Nr. seizoen Titel van aflevering Regisseur Schrijver Uitzenddatum Vlag van Verenigde Staten
1 1 That '70s Pilot Terry Hughes Bonnie Turner & Terry Turner & Mark Brazill 22 augustus 1998
Eric krijgt de sleutel van de Oldsmobile Vista Cruiser. Daarmee rijdt hij naar een concert van Todd Rundgren in Milwaukee en neemt Donna, Hyde, Kelso en Fez mee. Jackie nodigt zichzelf uit. Fez vertelt Kelso dat Donna verliefd is op Eric. Tijdens de rit begeeft de wagen het. Omdat men niet genoeg geld heeft, wil de hersteller de wagen maken in ruil voor twee tickets van het concert. Kelso en Jackie worden door de groep verplicht hun tickets af te staan. Tijdens het concert wil Jackie haar relatie met Kelso verbreken, maar het koppel beslist om samen te blijven. Op het einde van de aflevering kust Donna Eric.
2 2 Eric's Birthday David Trainer Bonnie Turner & Terry Turner 29 augustus 1998
Eric wil voorkomen dat zijn moeder een verrassingsverjaardagsfeest geeft voor zijn zeventiende verjaardag. Laurie, die op een hogeschool zit, komt tijdelijk naar huis. Kelso tracht haar te verleiden, hoewel hij een relatie heeft met Jackie. Donna dubt over wat ze zou kopen als geschenk nu ze Eric heeft gekust en niet weet of ze nu wel of niet een relatie met hem heeft.
3 3 Streaking David Trainer Eric Gilliland 6 september 1998
De vader van Jackie heeft president Gerald Ford gevraagd om Point Place te bezoeken in het kader van de presidentsverkiezingen. Eric, Hyde, Fez en Kelso beslissen om tijdens de speecht te streaken, wat ze uiteindelijk niet doen omwille van de vele security. Donna weigert een kleed in de vorm van de Amerikaanse vlag te dragen. Red mag aan de president een vraag stellen, maar stottert en blokkeert. Om zijn vader uit deze situatie te halen, zet Eric een masker op van Richard Nixon en streakt.
4 4 Battle of the Sexists David Trainer Joshua Sternin & Jeffrey Ventimilia 20 september 1998
Eric en Donna hebben ruzie omdat zij steeds wint met allerhande spelletjes. Jackie raadt Donna aan om Eric te laten winnen. Wegens te weinig werk in de autogarage moet Red minder gaan werken. Tijdens deze extra tijd voert hij thuis allerhande reparaties uit, tot ongenoegen van Kitty.
5 5 Eric’s Burger Job David Trainer Mark Brazill 27 september 1998
Donna geeft Eric enkele tips dat ze met hem alleen thuis wil zijn, maar hij snapt haar bedoelingen niet. Op aanraden van Kelso organiseert ze een feestje. Echter, de jongens hebben allen gesolliciteerd naar een job in een hamburgertent en enkel Eric werd aangeworven. Daardoor kan hij niet naar het feestje. Wanneer hij beseft wat Donna bedoelde gaat hij alsnog, maar haar ouders arriveren op datzelfde moment. Omdat Eric vindt dat hij te weinig tijd kan vrijmaken voor zijn relatie, neemt hij ontslag.
6 6 The Keg David Trainer Dave Schiff 25 oktober 1998
De groep vindt op straat een biervat en gaan naar een huis-met-zwembad dat te koop staat. Omdat ze geen tapkraan hebben, gaat Kelso er eentje kopen, maar deze breekt in twee. Daarop tracht Eric de tapkraan van zijn ouders te stelen waarbij hij Kitty en Midge dronken maakt. Red en Bob achterhalen dat de kinderen ergens een feestje houden en zoeken hen op. Ondertussen komt de makelaar – Jackie's moeder – met potentiële kopers naar het huis. Eric komt aan met de tapkraan, maar het feestje werd door de ouders reeds stilgelegd. De kinderen gaan naar huis. Red en Bob beslissen om het vat met hun getweeën op te drinken.
7 7 That Disco Episode David Trainer Bonnie Turner & Terry Turner 8 november 1998
De groep gaat naar een discoparty in Kenosha. Omdat Hyde niet kan dansen, volgt hij lessen bij Kitty. Daardoor denkt Bob dat Kitty en Hyde een affaire hebben. Midge praat hierover met Kitty waardoor Kitty denkt dat Midge een affaire heeft. Wanneer Red via Bob over deze affaire verneemt, wil hij Hyde iets aandoen. Dan leggen Kitty en Hyde uit dat het over danslessen gaat. Op de party wordt duidelijk dat Kelso niet kan dansen waardoor Jackie zich schaamt. Fez danst daarom met haar en hij blijkt talent te hebben. Hyde vraagt Donna om met hem te dansen in een poging haar te verleiden. Kelso bedreigt Fez en zegt dat hij van zijn vriendin Jackie moet afblijven.
8 8 Drive-In David Trainer Mark Hudis 15 november 1998
Eric, Donna, Jackie en Kelso gaan naar de drive-in waar men The Omen speelt. Jackie en Kelso hebben ruzie en worden uit de wagen gezet. Zij verbreken daarop hun relatie. Het gastgezin waar Fez verblijft is tegen rock-muziek wat zij omschrijven als "muziek van de duivel". Daarom steken hij en Hyde dergelijke platen in hoezen van Pat Boone. Kitty en Red gaan uit omdat zij denkt dat hun huwelijk te voorspelbaar is. Ze gaan naar een duur restaurant, maar dat blijkt afgebrand te zijn en vervangen door een goedkope snackbar. Daarop beslissen ze om gemeenschap te hebben in de wagen.
9 9 Thanksgiving David Trainer Jackie Behan & Jeff Filgo 22 november 1998
Laurie nodigt haar vriendin Kate uit om Thanksgiving Day te vieren. Bernice, de moeder van Red, telefoneert om de haverklap naar Kitty betreffende het diner dat tijdens het feest wordt geserveerd. Donna is boos wanneer ze verneemt dat Kate Eric heeft gekust. Red wil de halftijdse job die Bob hem heeft aangenomen niet aanvaarden.

Gastoptreden van Jenny Maguire

10 10 Sunday, Bloody Sunday David Trainer Linda Wallem 29 november 1998
Red's onuitstaanbare moeder komt op bezoek. Kitty tracht te stoppen met roken. Eric moet een schoolwerk afmaken. Kelso wil zijn relatie met Jackie verbreken, maar weet niet hoe haar dit te zeggen.

Gastoptreden van Marion Ross

11 11 Eric's Buddy David Trainer Philip Stark 6 december 1998
Eric spendeert meer en meer tijd met Buddy. Buddy is homoseksueel en kust Eric. Eric zegt Buddy dat hij niets heeft tegen homo's, maar geen relatie wil omdat hijzelf hetero is. Red is gestart in de bouwmarkt van Bob, maar heeft moeilijkheden met het bedienen van de klanten.
12 12 The Best Christmas Ever David Trainer Terry Turner & Philip Stark 13 december 1998
Red geeft Eric 40 Amerikaanse dollar om een kerstboom te kopen. Eric, Hyde en Kelso beslissen om het geld te houden om bier en geschenken te kopen en kappen zelf een boom om. Red heeft op kerstavond dienst in de bouwmarkt. Laurie doet wodka in de punch.

Laatste aflevering die zich afspeelt in 1976

13 13 Ski Trip David Trainer Jeff Filgo & Jackie Behan 17 januari 1999
De groep gaat op skireis. Jackie dumpt Kelso omdat hij Pam Macey trachtte te verleiden. Jackie nodigt iedereen, behalve Kelso, uit in haar skihut. Hyde tracht nogmaals Donna te verleiden, maar zij slaat hem in het gezicht.

Eerste aflevering die zich afspeelt in 1977

14 14 Stolen Car David Trainer Mark Hudis 24 januari 1999
Nadat Red een kras op de Vista Cruiser vindt, neemt hij de autosleutel van Eric af. Daardoor moeten Eric, Fez, Kelso en Hyde de wagen lenen van Kelso's neef. Ze worden tegengehouden door de politie en dan blijkt dat de wagen gestolen is. Jackie wil gemeenschap met Kelso. Bob is niet blij dat Midge een cursus vrouwenemancipatie volgt.
15 15 That Wrestling Show David Trainer Jeff Filgo & Jackie Behan 7 februari 1999
Kitty wil dat Red meer tijd doorbrengt met zijn zoon. Vandaar dat hij met Eric en de rest van de groep naar een worstelwedstrijd gaat. Hyde en Fez aanhoren Bobs geklaag betreffende de cursus die Midge volgt en zo geraken de jongens aan bier. Kitty en Laurie beslissen om deel te nemen aan de cursus van de vrouwenemancipatie. Jackie en Kelso hebben gemeenschap. Nu doet zij alles wat hij vraagt uit vrees dat hij haar saai zou beginnen te vinden.

Gastoptreden van Dwayne Johnson, Ken Shamrock, Matt Hardy, Jeff Hardy en Ernie Ladd.

16 16 First Date David Trainer Mark Brazill 14 februari 1999
Eric en Donna gaan samen uit. Hij wil haar vragen om zijn vriendin te worden. Hyde, ook verliefd op Donna, verstoort de uitstap. Red en Kitty realiseren dat ze niets gemeen hebben met Bob en Midge. Jackie en Kelso hebben gemeenschap in de wagen.
17 17 The Pill David Trainer Linda Wallem 21 februari 1999
Jackie denkt zwanger te zijn en vertrouwt dit toe aan Eric. Hij verklapt dit aan Donna. Wanneer Kelso dit verneemt, valt hij flauw. Donna bespreekt Jackie's probleem met Midge. Laurie tracht te verbergen dat ze gebuisd is in haar examens op de hogeschool. Bob ontdekt dat Donna anticonceptiepillen neemt en licht Red en Kitty in. Zij leggen Eric op de rooster. Jackie blijkt toch niet zwanger te zijn en verbreekt haar relatie met Kelso.
18 18 Career Day David Trainer Joshua Sternin & Jeffrey Ventimilia 28 februari 1999
De kinderen moeten in het kader van een project een dag doorbrengen op het werk van hun ouders. Eric gaat met zijn moeder Kitty naar het ziekenhuis. Hyde gaat met Fez naar de cafetaria van Hyde's moeder. Donna gaat naar "Bargain Bob" en zegt haar vader dat ze beschaamd is over zijn beroep. Kelso tracht te snappen wat zijn vader doet. Jackie en Red willen de kras in de Vista Cruiser verwijderen.

Gastoptreden van Francis Guinan

19 19 Prom Night David Trainer Philip Stark 7 maart 1999
Kelso gaat met Pam Macey naar het eindejaarsbal enkel om Jackie jaloers te maken. Daardoor gaat Jacky met Hyde. Eric huurt een hotelkamer in de hoop gemeenschap te hebben met Donna. Midge wil haar eigen bedrijf oprichten, maar Bob is tegen dit idee. Kelso en Jackie worden terug een koppel.

Gastoptreden van Jennifer Lyons en Gloria Gaynor

20 20 A New Hope David Trainer Joshua Sternin & Jeffrey Ventimilia 14 maart 1999
De groep gaat naar Star Wars kijken. Kelso wordt door de film geobsedeerd. Red krijgt zijn volledige uren terug bij zijn werkgever, maar Eric verneemt via David, de zoon van de baas van het bedrijf, dat dat bedrijf weldra de deuren sluit. Verder heeft David een oogje op Donna wat Eric niet is ontgaan. Daardoor krijgt Eric een nachtmerrie over Star Wars waarbij hijzelf Luke Skywalker is. Hyde is Han Solo, Kelso Chewbacca, Red Obi-Wan Kenobi, Fez en Jackie Imperial Stormtroopers, Donna Prinses Leia, David Darth Vader en Kitty een kuisvrouw waarbij R2-D2 een stofzuiger is.
21 21 Water Tower David Trainer Jeff Filgo & Jackie Behan 14 juni 1999
De jongens schilderen een cannabisplant op de watertoren. Daarbij valt Kelso van de toren en breekt zijn arm. Jackie tracht Kelso te doen geloven dat hij viel omwille van Hyde. Eric is getraumatiseerd nadat hij zijn ouders betrapte tijdens gemeenschap. Door zijn gedrag denken zijn ouders dat hun zoon drugs neemt.
22 22 Punk Chick David Trainer Dave Schiff 21 juni 1999
Hyde ontmoet een meisje met wie hij naar New York wil om een punkband op te starten. Eric kan hem overhalen om in Point Place te blijven. Kelso wil het Pong-spel van Red uitdagender maken. Jacky schakelt hulp in van Kitty voor haar schooltaak economie. Eric wil met Donna nogmaals gemeenschap.
23 23 Grandma's Dead David Trainer Arthur F. Montmorency 12 juli 1999
Eric denkt dat hij zijn grootmoeder ongewild vermoordde tijdens een autorit nadat hij haar vroeg "of ze zou sterven indien ze vriendelijker zou zijn". Red heeft moeite om de dood van zijn moeder te verwerken en is beschaamd over het gedrag van zijn emotionele broer Marty.

Gastoptreden van Pat Skipper

24 24 Hyde Moves In David Trainer Mark Hudis 19 juli 1999
Edna, de moeder van Hyde, verdwijnt met de noorderzon. Nadat Hydes voedselvoorraad zo goed als op is, overtuigt Eric zijn ouders om Hyde op te nemen in het gezin. Jackie is verkouden.
25 25 The Good Son David Trainer Arthur F. Montmorency 26 juli 1999
Eric vindt dat zijn ouders al hun vrije tijd spenderen aan Hyde. Daarom vernielt hij opzettelijk allerlei dingen en tracht de schuld op Hyde te steken. Oorlogsveteraan Bull brengt zijn oude vriend Red een bezoek. Red is jaloers op het succes van Bull en overdenkt zijn leven. Hij en Kitty zijn verrast wanneer Bull en zijn vrouw hen uitnodigen op een swingersparty.

Gastoptreden van Mitch Pileggi en Arlene Pileggi

Seizoen 2 (1999–2000)[bewerken | brontekst bewerken]

Nr. serie Nr. seizoen Titel van aflevering Regisseur Schrijver Uitzenddatum Vlag van Verenigd Koninkrijk
26 1 Garage Sale David Trainer Dave Schiff 28 september 1999
Red ontvangt bericht dat de fabriek waar hij werkt sluit. De familie Forman houdt een garageverkoop. Hyde heeft spacecake gemaakt die door Red, Kitty, Bob en Midge wordt opgegeten. Een stoned Red verkoopt Erics auto. Fez kust Jackie en krijgt van Kelso een vuistslag in zijn gezicht.
27 2 Red's Last Day David Trainer Mark Brazill 5 oktober 1999
Na hun laatste werkdag gaan Red en enkele collega's naar een bar en drinken zich dronken. Eric, Hyde en Fez halen hen op, maar worden ook dronken. Kelso krijgt een busje van een oom. Laurie tracht Kelso te verleiden. Jackie en Donna praten over seks.
28 3 The Velvet Rope David Trainer Joshua Sternin & Jeffrey Ventimilia 12 oktober 1999
Donna gaat met Erik, Hyde en Fez naar een dansclub in Chicago, maar enkel zij wordt aan de inkom toegelaten. De jongens zoeken een manier om ook binnen te geraken. Kelso krijgt een herstyling van Jackie. Red solliciteert naar een job in de stad, maar zowat al zijn ex-collega's solliciteren naar diezelfde positie.
29 4 Laurie and the Professor David Trainer Linda Wallem 19 oktober 1999
Een professor van Lauries hogeschool komt de familie Forman bezoeken en tracht Laurie te overtuigen haar studies te hervatten. Eric ontdekt de ware toedracht van het bezoek. Hyde vindt geen geschikte slaapplaats. De ouders van Donna hebben huwelijksproblemen. Zowel haar vader als moeder trachten haar voor zich te winnen door met haar te gaan winkelen.

Gastoptreden van Stephen Tobolowsky

30 5 That '70s Halloween David Trainer Joshua Sternin & Jeffrey Ventimilia 26 oktober 1999
Tijdens Halloween vindt de groep een gedeelte van het archief terug in de afgebrande lagere school. In dat archief zitten documenten over de leerlingen. Zo blijkt dat Donna regelmatig streakte, Kelso dubbelde het eerste jaar, Jackies middelste naam is Beulah, Eric was verantwoordelijk de eerste keer dat Hyde in problemen kwam en Hyde kuste Donna. Voor onduidelijke reden was Fez destijds ook op die school en vond Jackie dat Fez beter kon kussen dan Kelso. Red en Kitty halen herinneringen op over de eerste keer dat ze samen Halloween vierden in Point Place.
31 6 Vanstock David Trainer Arthur F. Montmorency 2 november 1999
De groep en Laurie gaan op stap. Donna is boos op Eric omdat hij haar niet vertelde dat Kelso een relatie heeft met Laurie. Hyde maakt grappen over deze relatie tot ongenoegen van Kelso. Eerder onder invloed van Midge begint Red naar soapseries te kijken.
32 7 I Love Cake David Trainer Jeff Filgo 9 november 1999
Nadat Donna tegen Eric zegt dat ze van hem houdt, weet hij niet hoe te reageren. Jackie koopt voor Kelso een lederen jas waardoor hij op Fonzie lijkt. Bob wordt door zijn vrouw Midge het huis uitgezet. Hij verhuist naar Red en Kitty. Zij zijn hier niet mee opgezet en willen dat Bob het zo snel mogelijk goedmaakt met zijn vrouw.
33 8 Sleepover David Trainer Dean Batali & Rob Des Hotel 16 november 1999
Eric en Donna slapen samen, maar hebben geen gemeenschap. Dit wordt onderwerp van spot voor de rest van de jongens. Daar Red nog steeds geen werkt heeft, moet de familie op alles besparen. Daarom neemt Hyde een job aan in een fotowinkel die wordt uitgebaat door Leo, een hippie.

Eerste aflevering met Tommy Chong als Leo

34 9 Eric Gets Suspended David Trainer Philip Stark 30 november 1999
Eric wordt geschorst van school nadat hij werd betrapt met een pakje sigaretten van Donna. Als straf moet hij van Red een volledig pakje smoren. Jackie is boos op Kelso omdat zij zijn busje niet mag inrichten. Hyde en Fez hebben een blind date.
35 10 Red's Birthday David Trainer Mark Hudis 7 december 1999
Red viert zijn verjaardag. Dit wordt een ramp wanneer blijkt dat zowel Bob als Midge met hun nieuwe partner arriveren. Eric denkt dat Donna hem niet vertrouwt. Jackie denkt dat Kelso iets voor haar verbergt.
36 11 Laurie Moves Out David Trainer John Schwab 14 december 1999
Laurie gaat apart wonen en liegt tegen Red over met wie ze gaat samenwonen. Jackie is er meer van overtuigd dat Kelso haar bedroog. Kelso vraagt advies aan Hyde hoe dat geheim te verbergen.
37 12 Eric's Stash David Trainer Chris Peterson 11 januari 2000
Eric wil een verjaardagsgeschenk kopen voor Donna, maar komt tot de conclusie dat iemand zijn spaarpot heeft leeggeroofd. Jackie en Kelso nemen deel aan een schoonheidswedstrijd.
38 13 Hunting David Trainer Mark Brazill 18 januari 2000
De mannen gaan op hertenjacht, terwijl de vrouwen thuis pokeren. Laurie speelt vals waardoor Kitty wint. Red praat met zijn zoon waarom hij hem streng opvoedt.
39 14 Red Gets a Job David Trainer Jeff Filgo & Jackie Filgo 1 februari 2000
Price Mart, een warenhuis, gaat weldra open. Red solliciteert naar een managersfunctie, maar is geërgerd wanneer blijkt dat Eric er is aangenomen als magazijnier. Laurie wil een echte relatie met Kelso. Hij overdenkt of hij dit wel wil. Laurie chanteert hem met zijn ontrouw ten opzichte van Jackie.
40 15 Burning Down the House David Trainer Dave Schiff 7 februari 2000
Jackie wil een klein feestje houden, maar Kelso nodigt al zijn vrienden en kennissen uit. Tijdens het feest ontstaat er brand in het huis. Red ontdekt dat Bob een pruik draagt.
41 16 The First Time David Trainer Mark Hudis 14 februari 2000
Bob en Midge hertrouwen en willen dat Donna hun huwelijksbelofte schrijft. Zij weet echter niet hoe ze haar gevoelens moet verantwoorden. Kitty is ontgoocheld wanneer blijkt dat ze niet als bruidsmeisje werd gevraagd.

Gastoptredens van Maud Adams, Kristina Wayborn, en Barbara Carrera

42 17 Afterglow David Trainer Jeffrey Ventimilia 21 februari 2000
Eric en Donna hebben voor de eerste keer gemeenschap. Eric is ontgoocheld omdat Donna vindt dat hij onhandig en vreemd handelde tijdens de daad. Red krijgt zijn eerste loon van Price Mart en wil een motorfiets kopen.
43 18 Kitty and Eric's Night Out David Trainer Linda Wallem 28 februari 2000
Red wil dat Eric en Kitty samen uitgaan. Hyde is verward waarom zijn eerdere blind date nu met Fez uitgaat. Donna merkt op dat Jackie jaloers is op dat meisje.
44 19 Parents Find Out David Trainer Mark Hudis 7 maart 2000
Eric en Donna worden door de politie betrapt terwijl ze gemeenschap hadden in de auto. Kitty is door dit nieuws helemaal van slag. Kelso installeert een 27 MC-toestel in zijn busje.
45 20 Kiss of Death David Trainer Rob Des Hotel & Dean Batali 30 maart 2000
Kelso besluit om zijn geheime relatie met Laurie te beëindigen. Tijdens de afscheidskus worden ze betrapt door Jackie die op haar beurt haar relatie met Kelso beëindigd. Eric rijdt per ongeluk Mr Bonkers, de kat van Donna, omver. Fez moet naar het ziekenhuis omwille van hevige buikpijn.
46 21 Kelso's Serenade David Trainer Linda Wallem 27 maart 2000
Kelso wil het hart van Jackie opnieuw veroveren en schrijft een lied. Jackie is niet onder de indruk. Red, Kitty en Laurie brengen hun verbitterde tante Pearl een bezoek. Eric en Donna hebben een communicatieprobleem.

Gastoptreden van Connie Sawyer

47 22 Jackie Moves On David Trainer Philip Stark 3 april 2000
Fez vraagt Laurie voor een date. Eric en Laurie hun onderlinge liefde-haatverhouding komt tot een toppunt wanneer er verschillende geheimen over hun kinder- en jeugdjaren uitkomen. Red is boos op Kitty wanneer blijkt dat zij de ketting van zijn moeder heeft verpand om eten te kopen.
48 23 Holy Crap! David Trainer Rob Des Hotel & Dean Batali 1 mei 2000
Eric en Laurie beslissen om niet langer misdiensten bij te wonen, tot ontsteltenis van Kitty. Jackie voelt zich aangetrokken tot Kelso sinds hij zijn baard laat groeien.
49 24 Red Fired Up David Trainer Dave Schiff 8 mei 2000
Red vliegt op het werk niet langer uit tegen Eric, maar tegen zijn collega Earl. Uiteindelijk leidt dit tot het ontslag van Earl. Eric moet nu aan de directieleden uitleggen wat hij vindt van het gedrag van Red. Kelso herstart zijn relatie met Laurie tot ongenoegen van de anderen.

Gastoptreden van Robert Clendenin

50 25 Cat Fight Club David Trainer Philip Stark 15 mei 2000
Hyde leert Jackie hoe Zen te zijn wanneer ze door Laurie wordt beledigd. Red ontdekt dat Kelso en Laurie terug een koppel vormen en heeft een gesprek met hem.
51 26 Moon over Point Place David Trainer Jeff Filgo & Jack Filgo 12 mei 2000
Eric ontdekt dat er in het jaarboek een foto staat van Donna terwijl ze moont. Bob heeft het nog steeds moeilijk dat Eric slaapt met Donna. Door toedoen van Jackie belandt Hyde in de gevangenis.

Seizoen 3 (2000–2001)[bewerken | brontekst bewerken]

Nr. serie Nr. seizoen Titel van aflevering Regisseur Schrijver Uitzenddatum Vlag van Verenigd Koninkrijk
52 1 Reefer Madness David Trainer Joshua Sternin & Jeffrey Ventimilia 3 oktober 2000
Wanneer Red verneemt dat Hyde in de gevangenis zit, wil hij hem uit het huis. Eric vraagt zich af of hij zijn vader moet inlichten dat hij marihuana rookt. Jackie zoekt toenadering tot Hyde, maar hij beantwoordt haar liefde niet.
53 2 Red Sees Red David Trainer Linda Wallem 10 oktober 2000
Red stelt een avondklok in nadat zijn zoon vertelde dat hij marihuana rookt. Laurie is in eerste instantie blij over de straf totdat ze verneemt dat ook zij gebonden is aan die avondklok. Wanneer Kitty ontdekt dat ook Red marihuana rookt, kan hij niet anders dan zijn eigen verbod in te trekken.
54 3 Hyde's Father David Trainer John Schwab 17 oktober 2000
Bud, de vader van Hyde, duikt plots terug op in Point Place en wil er blijven. Kitty wil vader en zoon terug verzoenen, maar Red denkt niet dat dat een goed idee is. Donna vindt onder de matras van Eric Playpen, een erotisch magazine.

Gastoptreden van Robert Hays

55 4 Too Old to Trick or Treat, Too Young to Die David Trainer Jeff Filgo & Jackie Filgo 31 oktober 2000
Eric heeft last van hoogtevrees nadat hij van het garagedak viel. Fez en Hyde denken dat Bob Midge heeft vermoord. Donna wil Eric bewijzen dat ze geen saai persoon is. Kitty en Laurie trachten de vogels van de buren te voederen. Nadat Red de krantenjongen vergeet te betalen, stalkt de jongen Kelso denkende dat hij een Forman is.

Deze Halloween-aflevering bevat persiflages uit enkele Alfred Hitchcock-films waaronder Psycho, The Birds, Rear Window, Vertigo en North by Northwest.

56 5 Roller Disco David Trainer Mark Hudis 14 november 2000
Jackie en Fez gaan naar een rolschaatsbaan. Fez wil van de gelegenheid gebruikmaken om zijn liefde aan Jackie te bekennen. Red wordt aangeklaagd van onterecht ontslag van een voormalig werknemer bij Price Mart.
57 6 Eric's Panties David Trainer Dean Batali & Rob Deshotel 21 november 2000
Donna vindt panties in de wagen van Eric en denkt dat hij haar bedriegt met iemand anders. Omdat Red zijn bloeddruk te hoog is, zet Kitty hem op een erbarmelijk dieet.
58 7 Baby Fever David Trainer Kristin Newman 28 november 2000
Na te babysitten op de baby van de buren, wil Kitty opnieuw zwanger worden. Eric heeft een visioen over zijn huwelijk waarbij Donna een huisvrouw is. Donna vindt dat visioen niet zo leuk. Jackie heeft een ongeval gehad met Kelso's wagen. Hij vindt dat zij de schade moet vergoeden. Echter, Hyde merkt op dat Kelso meer schulden heeft bij Jackie dan wat hij aan haar vraagt.
59 8 Jackie Bags Hyde David Trainer Dave Schiff 12 december 2000
Er ontstaan strubbelingen tussen de buren: Bob heeft de familie Forman uitgenodigd voor een barbecuefeest iets wat Red traditioneel op die dag doet. Hyde realiseert zich dat hij van Jackie houdt.
60 9 Hyde's Christmas Rager David Trainer Mark Hudis 19 december 2000
Eric wordt dronken tijdens een feestje in het appartement van Hyde. Jackie en Donna gaan samen uit om kennis te maken met oudere mannen.
61 10 Ice Shack David Trainer Philip Stark 9 januari 2001
Kelso, Eric, Donna, Jackie en Fez gaan skiën. Leo vraagt Hyde om iets op te halen, maar daardoor riskeert hij in de gevangenis te belanden. Red vraagt Laurie wat zij van plan is met haar leven.
62 11 Who Wants It More? David Trainer Joshua Sternin & Jeffrey Ventimilia 10 januari 2001
Eric en Donna kibbelen over een schooltaak. Kelso, Hyde, Fez en Leo gaan op UFO-jacht. Red heeft een bijna-doodservaring.
63 12 Fez Gets the Girl David Trainer Bryan Moore 16 januari 2001
Fez voelt zich aangetrokken tot Caroline, een nieuwe uitwisselingsstudente. Donna wint twee tickets voor Led Zeppelin. Omdat ze niet weet wie ze moet vragen, geeft ze de tickets aan Fez en Caroline. Eric wordt "werknemer van de maand" en dit stijgt hem naar de kop. Red vreest zelfs dat Eric een studiebeurs laat varen voor zijn job. Laurie neemt haar moeder mee naar een schoonheidssalon.

Eerste aflevering met Allison Munn als Caroline.

64 13 Dine and Dash David Trainer Jackie Filgo & Jeff Filgo 30 januari 2001
Kelso nodigt zijn vrienden uit op restaurant, maar na het eten wordt het pas duidelijk dat hij enkel zijn deel van de rekening wil betalen. Kitty vindt dat Red Bob een job moet aanbieden in Price Mart.
65 14 Radio Daze David Trainer Dave Schiff 6 februari 2001
Donna neemt een job aan bij een radiostation. Eric vindt dat zij nu te weinig tijd met hem doorbrengt. Kelso wil de Chevrolet El Camino van Leo kopen. Red dient klacht in tegen een werknemer van een hamburgerrestaurant, maar voelt zich nu slecht omdat de bewuste medewerker door zijn toedoen werd ontslagen.
66 15 Donna's Panties David Trainer Dean Batali & Rob Deshotel 13 februari 2001
Als grap trekt Eric de broek van Donna omlaag en toont zo "haar grootmoedersonderbroek". Valentijnsdag nadert, maar Kelso verneemt een schokkend bericht over Laurie.
67 16 Romantic Weekend David Trainer Jackie Filgo & Jeff Filgo 20 februari 2001
Eric en Donna gaan op romantisch weekend, maar ze blijken er niet alleen te zijn. Kelso loopt een blauwtje op.
68 17 Kitty's Birthday (That's Today?!) David Trainer Bryan Moore & Chris Peterson 27 februari 2001
Eric en Red vergeten de verjaardag van Kitty. Hyde ergert zich aan de obsessie van Caroline ten opzichte van Fez.
69 18 The Trials of Michael Kelso David Trainer Philip Stark 13 maart 2001
Jackie overweegt haar relatie met Kelso te herstarten. Eric en Hyde helpen Fez met een pestende schooljongen. Red en Kitty vragen zich af waarom ze niet op een feestje bij Midge en Bob werden uitgenodigd.
70 19 Eric's Naughty No-No David Trainer Kristin Newman 27 maart 2001
Eric en de jongens kijken naar een pornofilm waar een scène is met anale seks. Eric tracht nu anale seks te hebben met Donna, wat zij weigert. Kelso biecht al zijn geheimen op aan Jackie. Paula, de zus van Kitty, komt op bezoek onder valse voorwendselen.

Gastrol van Valerie Harper als Paula

71 20 Holy Craps! David Trainer Mark Hudis 17 april 2001
Kitty zoekt helpers voor een geldinzameling voor de kerkgemeenschap. Eric wordt door een doemdenker gewaarschuwd over zijn toekomst met Donna. Fez overdenkt zijn relatie met de obsessieve Caroline.
72 21 Fez Dates Donna David Trainer Dean Batali & Rob Deshotel 1 mei 2001
Fez doet alsof hij een afspraak heeft met Donna enkel om Caroline te misleiden. Eric en Hyde gaan een weddenschap aan hoelang Kelso en Jackie samenzijn zonder ruzie te hebben. Bob achterhaalt dat een deel van zijn grond wordt ingenomen door Red.
73 22 Eric's Drunken Tattoo David Trainer Jeffrey Ventimilia & Joshua Sternin 1 mei 2001
Nadat Eric het dagboek van Donna leest, denkt hij dat hij niet stoer genoeg is. Daarom laat hij een tatoeage zetten. Kelso praat in zijn slaap.

Eerste aflevering die zich volgens de nummerplaat van de auto in de begingeneriek in 1978 afspeelt.

74 23 Canadian Road Trip David Trainer Dave Schiff 8 mei 2001
De jongens en Leo gaan naar Canada om bier te drinken. Omdat Fez zijn Green Card niet bij zich heeft, is men genoodzaakt hem over de grens te smokkelen. Donna denkt dat Jackie werd benaderd door een vals modellenbureau. Red test een Betamaxrecorder uit.
75 24 Backstage Pass David Trainer Philip Stark 15 mei 2001
Donna en Eric gaan naar een concert van Ted Nugent. Kelso heeft een romantische dag met Jackie. Red en Kitty discussiëren waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet.
76 25 The Promise Ring David Trainer Jeff Filgo & Jackie Filgo 22 mei 2001
Eric geeft Donna een vriendschapsring als teken dat ze altijd samen zullen zijn. Zij is onzeker en ze praten/fantaseren over hun gezamenlijke toekomst.

Seizoen 4 (2001–2002)[bewerken | brontekst bewerken]

Nr. serie Nr. seizoen Titel van aflevering Regisseur Schrijver Uitzenddatum Vlag van Verenigd Koninkrijk
77 1 It's a Wonderful Life David Trainer & Brad Lachman Linda Wallem & Garry Bormet 25 september 2001
Eric en Donna zijn niet langer een koppel. Eric droomt over een fee die laat zien hoe zijn en Donna's leven zou zijn mochten ze nooit een koppel zijn geweest.

Eerste aflevering met Cynthia Lamontagne als Big Rhonda

78 2 Eric's Depression David Trainer Bryan Moore & Chris Peterson 26 september 2001
Red zoekt een manier om het liefdesverdriet van zijn zoon Eric te verlichten. Kelso geraakt verdwaald op weg naar een pretpark.
79 3 Pinciotti vs. Forman David Trainer Kristin Newman 2 oktober 2001
Eric wil niet dat Donna nog langer de kelder betreedt waar hij veel tijd doorbrengt met zijn andere vrienden.
80 4 Hyde Gets a Girl David Trainer Sarah McLaughlin & Alan Dybner 9 oktober 2001
De vrienden houden een feestje in de hoop dat Hyde een vriendin vindt. Fez geraakt dronken en wordt verliefd op Big Rhonda. Bob en Kelso nemen deel aan een wedstrijd op de radio in de hoop een busje te winnen.
81 5 Bye-Bye Basement David Trainer Mark Hudis 16 oktober 2001
Hyde trekt terug in bij de familie Forman, maar de echte reden wil hij niet zeggen. Fez volgt lessen ballet in de hoop een vriendin te vinden. Kitty neemt Leo en zijn neef Theo aan om de kelder te renoveren. Kelso en Jackie praten met Donna over haarzelf en Eric.

Gastoptreden van Richard Kam

82 6 The Relapse David Trainer Jeff Filgo & Jackie Filgo 6 november 2001
Bob wil niet inzien dat Midge hem heeft verlaten. Kelso overtuigt Hyde en Fez om afspraakjes te maken met oudere vrouwen. Eric zoekt terug toenadering tot Donna.
83 7 Uncomfortable Ball Stuff David Trainer Dave Schiff 13 november 2001
Donna en Eric gaan als vrienden naar het warenhuis. Elk van hen voelt nog iets voor de ander, maar wil dit niet toegeven. Fez neemt een job aan in de fotowinkel van Leo zodat hij nieuwe schoenen kan kopen.
84 8 Donna's Story David Trainer Philip Stark 20 november 2001
Donna schrijft een liefdesverhaal voor de schoolkrant. Eric herkent zichzelf in het hoofdpersonage dat door Donna in een slecht daglicht wordt geplaatst. Daarom schrijft Eric zijn liefdesverhaal met de correcte feiten. Bob stelt zijn nieuwe vriendin Joanne voor aan Red en Kitty. Kelso koopt een flipperkast dewelke niet veel later door Fez wordt vervangen door een Space Invaders-spel.
85 9 Forgotten Son David Trainer Kristin Newman 21 november 2001
Red neemt een instructievideo op voor zijn personeel, maar doet beroep op Kelso in plaats van de echte magazijnier. Donna spendeert veel tijd met Kitty tot grote ergernis van Eric. Leo neemt Hyde en Fez mee naar een winkelcentrum: hij heeft een miljoen Amerikaanse dollar geërfd.
86 10 Red and Stacey David Trainer Gregg Mettler 27 november 2001
Red tracht zijn kassierster Stacey te koppelen met Eric, maar blijkbaar heeft zij een oogje op Red. Big Rhonda heeft een afspraakje met Fez, vandaar dat ze een restyling krijgt van Jackie en Donna.

Gastoptreden van Erika Christensen

87 11 The Third Wheel David Trainer Bryan Moore & Chris Peterson 11 december 2001
De jongens gaan naar de bowling waar ze Jill, de vriendin van Hyde, voor het eerst ontmoeten. Eric wantrouwt de dame. Donna is sprakeloos wanneer ze ontdekt dat haar vader Bob een seksuele relatie heeft met Joanne. Dave beslist om niet langer priester te zijn en wil terugkeren naar zijn voormalige job bij het ministerie.
88 12 An Eric Forman Christmas David Trainer Dean Batali & Rob Des Hotel 18 december 2001
Eric regisseert het kersttoneel, maar door toedoen van zijn vrienden wordt hij ontslagen. Red is slechtgezind omdat Bob geen kerst wil vieren.

Laatste aflevering met Kevin McDonald als priester Dave.

89 13 Jackie Says Cheese David Trainer Mark Hudis 8 januari 2002
Jackie neemt een job aan bij een kaaswinkel om haar inkopen in het winkelcentrum zelf te kunnen bekostigen. Haar vader achterhaalt dat ze een relatie heeft met Kelso. Eric en Red weigeren met elkaar te praten. Fez krijgt het op zijn heupen van Thomas, een nieuwe buitenlandse student.

Gastoptreden van Kevin McDonald

90 14 Eric's Hot Cousin David Trainer Will Forte 22 februari 2002
Penny, de aantrekkelijke nicht van Eric, komt op bezoek en ze krijgt de volledige aandacht van alle mannen. Kitty wil een huisdier, maar is verbaasd betreffende het dier dat Red voor haar koopt.
91 15 Tornado Prom David Trainer Dave Schiff 5 februari 2002
Eric en Donna moeten omwille van een tornado schuilen in het radiostation. De rest van de vrienden gaat naar het schoolbal.
92 16 Donna Dates a Kelso David Trainer Dean Batali & Rob Des Hotel 5 februari 2002
Jackie regelt een afspraak tussen Donna en Kelso's oudere broer Casey. Red koopt een Corvette. Fez hoopt zijn maagdelijkheid te verliezen met Big Rhonda.
93 17 Kelso's Career David Trainer Gregg Mettler 12 februari 2002
Kelso doneert sperma aan de spermabank zodat hij geld heeft om voor Jackie een valentijnscadeau te kopen. Donna wordt door Casey vernederd. Fez schenkt Big Rhonda kilo's aan chocolade. Eric weet niet wat te denken over wat zijn vader hem zei: "ik hou van je".
94 18 Leo Loves Kitty David Trainer Will Forte 19 februari 2002
Leo wordt verliefd op Kitty nadat zij betrokken geraakte in een ongeval. Fez moet Hyde een aanzienlijke geldsom betalen. Kelso krijgt een job als model.
95 19 Jackie's Cheese Squeeze David Trainer Chris Peterson & Bryan Moore 26 februari 2002
Eric chanteert Jackie nadat hij ontdekte dat ze kuste met Todd. Red spendeert meer tijd aan zijn Corvette dan aan Kitty.

Gastoptreden van Christopher Masterson

96 20 Class Picture David Trainer Kristin Newman 19 maart 2002
De groep gaat op zoek naar een slagzin om in het jaarboek te plaatsen.
97 21 Prank Day David Trainer Alan Dybner 26 maart 2002
Kelso nam zijn vrienden in de maling. Zij nemen nu wraak, maar dat loopt slecht af. Jackie tracht Donna op te beuren.
98 22 Eric's Corvette Caper David Trainer Philip Stark 9 april 2002
Nu zijn ouders niet in de stad zijn, neemt Eric de Corvette mee om een cheerleader te imponeren. Jackie en Donna ontdekken dat Casey niet alleen woont.

Gastoptreden van Alice Frank

99 23 Hyde's Birthday David Trainer Mark Hudis 23 april 2002
Kitty organiseert een verrassingsfeestje voor Hydes achttiende verjaardag. Hij wil echter niet deelnemen. Jackie en Fez kibbelen over het thema. Eric, Donna en Kelso gaan op zoek naar een geschenk.
100 24 That '70s Musical David Trainer Rob Des Hotel & Dean Batali 30 april 2002
Fez speelt een rol in de schoolmusical, maar vreest dat zijn vrienden niet komen kijken. Hij dagdroomt over de voorstelling.
101 25 Eric's False Alarm David Trainer Dave Schiff 7 mei 2002
Eric ontdekt dat Casey en Donna overnachten in een hotel en bespiedt hen. Red en Kitty zijn bezorgd over Bob en vinden dat zijn relatie met Joanne te snel gaat. Kelso denkt dat Jackie hem bedriegt.
102 26 Everybody Loves Casey David Trainer Gregg Mettler 14 mei 2002
Eric wil de rest van de groep opzetten tegen Casey. Kelso heeft spijt dat hij Jackie heeft bedrogen. Fez zoekt toenadering tot Big Rhonda.
103 27 Love, Wisconsin Style David Trainer Jeff Filgo & Jackie Filgo 21 mei 2002
Donna is depressief en Bob en Red zoeken naar een manier om haar op te beuren. Casey stopt zijn relatie met Donna. Zij wil dat Eric haar terug aanvaard zoals vroeger. Jackie zoekt terug toenadering tot Kelso. Hyde en Fez willen een grap met iemand uithalen. Donna en Kelso beslissen om Point Place te verlaten.

Seizoen 5 (2002–2003)[bewerken | brontekst bewerken]

Nr. serie Nr. seizoen Titel van aflevering Regisseur Schrijver Uitzenddatum Vlag van Verenigd Koninkrijk
104 1 Going to California David Trainer Jeff Filgo & Jackie Filgo 17 september 2002
Eric wil zijn liefde betuigen aan Donna en zoekt haar op in Californië. Kelso verblijft daar ook en heeft een relatie met Annette. Jackie en Hyde groeien ook naar elkaar toe.

Gastoptreden van Jessica Simpson

105 2 I Can't Quit You Babe David Trainer Gregg Mettler 24 september 2002
Als straf omdat ze wegliep, stuurt Bob zijn dochter Donna naar een katholieke school. Ook Eric krijgt een straf omdat hij tegen wil in van zijn ouders naar Californië reed: de sleutels van zijn wagen worden hem afgenomen. Eric en Donna zijn verrast en gedegouteerd tegelijkertijd wanneer ze achter de geheime relatie tussen Jackie en Hyde komen.
106 3 What Is and What Should Never Be David Trainer Will Forte 29 oktober 2002
Red is niet blij dat Kitty zwanger is. Eric en Donna vinden dat Hyde Kelso moet inlichten betreffende zijn relatie met Jackie.
107 4 Heartbreaker David Trainer Kristin Newman 29 oktober 2002
Burt en Bea, de ouders van Kitty, komen op bezoek om meer te weten te komen over haar zwangerschap. Echter bleek Kitty totaal niet zwanger te zijn, maar is haar menopauze gestart. Kelso moet zich aanpassen nu Jackie en Hyde een koppel vormen.

Gastoptreden van Tom Poston en Betty White

108 5 Ramble On David Trainer Philip Stark 12 november 2002
Donna geeft Eric een vriendschapsring, maar hij vindt het geschenk lelijk. Fez solliciteert naar een job bij het Department of Motor Vehicles. Hyde is het geroddel van Jackie beu. Red kan het gezeur over Kitty's menopauze niet meer aanhoren.
109 6 Over the Hills and Far Away David Trainer Bryan Moore & Chris Peterson 19 november 2002
Red en Kitty gaan met Eric en zijn vrienden een bezoek brengen aan de University of Wisconsin–Madison. Bob wil niet dat Donna naar dezelfde universiteit gaat als Eric. Jackie vreest dat Hyde haar bedriegt als ze naar de universiteit gaat.
110 7 Hot Dog David Trainer Rob Des Hotel 26 november 2002
Eric koopt een duur geschenk voor Donna en vraagt haar ten huwelijk, iets wat de rest van de vriendengroep niet zint. Red koopt een hond voor Kitty: Schatzi.
111 8 Thank You David Trainer Dean Batali 3 december 2002
Het is Thanksgiving Day. Eric heeft een onvoldoende voor zijn examen wiskunde en vervalst de handtekening van zijn vader onder zijn rapport. Verder zijn hij en Donna van plan hun huwelijk aan te kondigen tijdens het feest. Laurie keert terug naar huis na een lange afwezigheid.
112 9 Black Dog David Trainer Mark Hudis 10 december 2002
Jackies vader wordt gearresteerd omwille van omkoping. Kelso schiet per toeval met een BB gun in het oog van Hyde. Fez richt zijn pijlen op Nina, zijn nieuwe bazin.
113 10 The Crunge David Trainer Dave Schiff 17 december 2002
Eric behaalt een onvoldoende voor zijn SAT en wil deze opnieuw afleggen.
114 11 The Girl I Love David Trainer Gregg Mettler 7 januari 2003
Fez stelt Nina voor aan zijn vrienden. Kitty inviteert de vriendengroep voor een etentje, maar deze heeft andere plannen.
115 12 Misty Mountain Hop David Trainer Dave Schiff 22 januari 2003
Jackie vraagt de Formans om haar skihut op te ruimen daar deze weldra door de bank in beslag wordt genomen. Hyde tracht Kelso en Fez te overtuigen om in datzelfde weekend naar een fuif te gaan. Eric wil met Donna iets romantisch doen, maar zijn plan valt volledig in duigen.
116 13 Your Time Is Gonna Come David Trainer Jackie Filgo & Jeff Filgo & Will Forte 29 januari 2002
Annette, de vriendin van Kelso toen hij even in Californië woonde, komt een bezoek brengen. Hyde is verbaasd wanneer Jackie Annette verwijt haar vaste vriend Kelso lastig te vallen. Burt, de vader van Kitty, overlijdt in het ziekenhuis.

Gastoptreden van Jessica Simpson en Betty White

117 14 Babe I'm Gonna Leave You David Trainer Kristin Newman 5 februari 2003
Jackie tracht Hyde te overtuigen dat ze niet meende dat Annette Kelso niet langer lastig mocht vallen. Hij heeft hier geen oren naar en verbreekt de relatie.
118 15 When the Levee Breaks David Trainer Dean Batali 12 februari 2003
Bob is voor enige tijd weg, dus beslissen Eric en Donna om er te wonen als oefening ter voorbereiding van hun huwelijk. Deze oefening loopt anders dan gepland. Hun andere vrienden zijn boos omdat ze geen feestje mogen houden in Bobs huis. Kitty koopt voor Hyde een jasje.
119 16 Whole Lotta Love David Trainer Philip Stark 19 februari 2003
Eric licht zijn vader eindelijk in over zijn verloving met Donna. Red wil dat deze verloving wordt afgeblazen. Kelso geeft Jackie een verjaardagsgeschenk in de hoop dat zij hun relatie herstart. Fez wordt door Nina ontmaagd.
120 17 The Battle of Evermore David Trainer Rob Des Hotel 26 februari 2003
Kitty schrijft Red en Eric in voor een jamboree om de vader-zoon-relatie te verbeteren. Hyde, Fez, Jackie en Kelso gaan op zoek naar Leo die vermist is.
121 18 Hey, Hey What Can I Do? David Trainer Mark Hudis 12 maart 2003
Eric en zijn vrienden gaan naar een jobbeurs. Hijzelf wil een baan om het inschrijvingsgeld en andere kosten aan de universiteit te kunnen betalen. Hyde wil in eerste instantie geen job tot hij een oude kennis tegen het lijf loopt dewelke hem prompt een job aanbiedt.
122 19 Bring It on Home David Trainer Chris Peterson & Bryan Moore 26 maart 2003
De familie Forman ontdekt dat Jackie al enige tijd tezamen met Hyde in de kelder leeft. Bob stelt voor dat Jackie bij hem komt inwonen, tot ongenoegen van Donna. Fez realiseert zich dat Nina hem niet wil voorstellen aan haar familie.
123 20 No Quarter David Trainer Dean Batali 2 april 2003
Jackie trekt in bij Bob en Donna maar er ontstaan al snel strubbelingen. Eric moet de verlovingsring betalen, maar Red heeft met opzet al het geld van zijn zoon geblokkeerd.
124 21 Trampled Under Foot David Trainer Philip Stark 9 april 2003
Nina verbreekt haar relatie met Fez. De vriendengroep is van mening dat ze onderling uitgeklapt zijn en dat er dringend nood is aan een nieuw lid. Kitty stelt iemand voor, maar moet al snel inzien dat deze persoon allesbehalve een goede keuze was.
125 22 You Shook Me David Trainer Kristin Newman 16 april 2003
Fez heeft een erotische droom gehad dewelke hem blijft achtervolgen. Kelso tracht Fez uit te vragen. Joane biedt Eric een job aan in een bedrijf dat hondenvoeding produceert.
126 23 Nobody's Fault But Mine David Trainer Mark Hudis 23 april 2003
Nadat Hyde verneemt dat Jackie en Kelso samen zijn uitgegaan, neemt hij wraak door met een andere vrouw op stap te gaan. Red vindt dat Eric en Donna hun huwelijksdag veel te vroeg hebben gepland. Laurie komt met een alternatieve oplossing.
127 24 The Immigrant Song David Trainer Rob Des Hotel 7 mei 2003
Red neemt een dag vrij om na te kunnen denken over het idee dat Eric en Donna gaan samenwonen in Madison. Hyde en Kelso blijven kibbelen over Jackie. Kelso valt nogmaals van de watertoren. Een uit de hand gelopen grap met Fez kan er voor zorgen dat hij zijn verblijfsvergunning verliest.
128 25 Celebration Day David Trainer Gregg Mettler 14 mei 2003
De groep gaat kamperen de dag voordat ze afstuderen op de middelbare school. Jackie beslist dat Hyde en Kelso mogen bekvechten over haar en dat zijzelf wel zal beslissen voor wie ze uiteindelijk kiest. Eric en Donna maken zich gereed om Point Place te verlaten, maar dan komt er slecht nieuws.

Laatste aflevering met Lisa Robin Kelly in de rol van Laurie Forman

Seizoen 6 (2003–2004)[bewerken | brontekst bewerken]

Nr. serie Nr. seizoen Titel van aflevering Regisseur Schrijver Uitzenddatum Vlag van Verenigd Koninkrijk
129 1 The Kids are Alright David Trainer Jeff Filgo & Jackie Filgo 29 oktober 2003
Omdat Red een hartaanval had, moet Kitty extra shiften doen in het huishouden om het gezin te kunnen onderhouden. Eric heeft besloten niet naar Madison te gaan. Jackie heeft eindelijk beslist dat ze met Hyde verder wil, maar nu blijkt dat Hyde een vriendin heeft.
130 2 Join Together David Trainer Dean Batali 5 november 2003
Kelso helpt Jackie om haar relatie met Hyde een kans te geven. Donna is in eerste instantie blij omdat Eric met haar nog dingen wil doen voordat ze naar Madison vertrekt, maar blijkbaar is hij enkel uit op seks. Kitty gooit al het bier weg uit voorzorg dat Red hiervan een nieuwe hartaanval zou krijgen.
131 3 Magic Bus David Trainer Rob Des Hotel 12 november 2003
Eric wordt achttien jaar en Donna staat op het punt te vertrekken naar Madison. Eric is teleurgesteld wanneer blijkt dat Kitty geen verrassingsfeest voor hem heeft georganiseerd.
132 4 The Acid Queen David Trainer Mark Hudis 19 november 2003
Kelso pocht dat hij gemeenschap had met Brooke, maar zij ontkent. Jackie is jaloers wanneer Hyde zegt dat hij Brooke aantrekkelijk vindt. Kelso ontdekt dat Brooke zwanger is.
133 5 I'm Free David Trainer Gregg Mettler 26 november 2003
Een inspecteur van de U.S. Immigration and Customs Enforcement brengt Fez het nieuws dat zijn verblijfsvergunning weldra vervalt. Daarom trouwt Fez met Laurie en trekt in bij de familie Forman. Brooke maakt het uit met Kelso, maar hij vindt dat hij haar moet steunen met haar zwangerschap.

Gastrol van Dan Castellaneta

134 6 We're Not Gonna Take It David Trainer Dave Schiff 3 december 2003
Red wil dat Fez en Laurie scheiden. Kelso en Eric dingen naar dezelfde job als ober in het restaurant waar Hyde werkt. Om een depressieve Bob op te beuren, sturen Donna en Jackie hem fudge onder het mum dat deze afkomstig is van een geheime aanbidster.
135 7 Christmas David Trainer Philip Stark 17 december 2003
Jackie wil terug in het cheerleaderteam. Eric vergeet Donna te bezoeken. Kelso wil de nacht doorbrengen met Brooke. Red werkt in het winkelcentrum als kerstman.
136 8 I'm a Boy David Trainer Kristin Newman 7 januari 2004
Eric wil niets anders dan luieren en de anderen vrezen dat hij obesitas zal krijgen. Kelso wil een serieuze relatie met Brooke. Daar Red omwille van zijn hartaanval nog niet met de auto mag rijden, moet Fez zijn chauffeur zijn.

Eerste aflevering dewelke zich afspeelt in 1979

137 9 Young Man Blues David Trainer Bryan Moore & Chris Peterson 14 januari 2004
Kelso start zijn eerste dag op de politieschool. Red leert Eric hoe het huishouden en allerlei andere karweitjes te doen. Jackie schrijft zich in voor een "Grote Zus"-programma: een soort van oppas voor een ander meisje. Donna denkt dat Jackie hiervoor niet de nodige kwaliteiten heeft.
138 10 A Legal Matter David Trainer Alan Dybner 4 februari 2004
Fez bereidt zich voor op een examen om de Amerikaanse nationaliteit te krijgen, dus Red geeft hem geschiedenislessen. Kelso denkt dat men hem op de politieschool verkeerd inschat. Daarom vraagt hij Eric en Hyde om in de kazerne in te breken om zijn dossier te bekijken.
139 11 I Can See for Miles David Trainer Sarah McLaughlin 14 februari 2004
Kelso vernielt een eigendom van Eric. Uit wraak stelen Eric en Donna zijn busje en rijden naar de plaats waar ze willen trouwen. Echter, Kelso had zijn busje nodig om Brooke naar de dokter te brengen voor een controle. Jackie richt de kamer van Hyde opnieuw in. Red is niet blij met een geschenk dat hij van Bob krijgt: een paar schoenen.
140 12 Sally Simpson David Trainer Dean Batali 18 februari 2004
Fez wordt verliefd op Suzy, een klasgenoot van Kelso. Suzy is echter verliefd op Kelso. Daardoor ontstaat er wrijving tussen Fez en Kelso. Een therapeut wil nagaan waar Red zijn stress vandaan komt. Kitty vreest dat zij de oorzaak is.
141 13 Won't Get Fooled Again David Trainer Rob Des Hotel 25 februari 2004
Donna heeft haar anticonceptiepil vergeten in te nemen en vreest nu dat ze zwanger is. Kelso en Fez leggen hun vriendschap bij, maar Suzy blijft met beide jongens flirten.
142 14 Baby Don't You Do It David Trainer Mark Hudis 3 maart 2004
Omwille van haar zwangerschap moeten Donna en Eric van hun ouders naar de kerk om te praten met iemand betreffende gemeenschap voor het huwelijk. Na dit gesprek beslist Donna dat ze celibatair moet leven tot na het huwelijk. Kelso heeft een onvoldoende op zijn examen over het strafwetboek, maar liegt hierover tegen Brooke. Verder zet hij onopzettelijk de kazerne in brand.
143 15 Who are You David Trainer Gregg Mettler 10 maart 2004
Pam, de moeder van Jackie, keert terug uit Acapulco en start een relatie met Bob. Kelso wil niet terug naar de kazerne, dus Eric, Hyde en Fez trachten hem te overtuigen. Eric denkt gek te worden omdat Donna geen gemeenschap wil voordat ze trouwt.
144 16 Man with Money David Trainer Bryan Moore & Chris Peterson 17 maart 2004
Red zijn hartslagmeter piekt telkens Pam in de buurt is. Daardoor denkt Kitty dat hij zich aangetrokken voelt tot Pam. Donna en Jackie willen de relatie van Bob en Pam doen mislukken en schakelen hulp in van Fez.
145 17 Happy Jack David Trainer Kristin Newman 24 maart 2004
Donna is geschokt wanneer ze Eric betrapt tijdens het masturberen in haar badkamer. Hyde en Fez gaan naar de kazerne om Kelso te bezoeken. Ze zijn verbaasd dat Kelso zijn gedrag volledig is omgedraaid. Hij is niet langer een onhandige klungel.
146 18 Do You Think It's Alright? David Trainer Patrick Kienlen 31 maart 2004
Eric en Donna moeten hun huwelijkslijst gaan samenstellen, maar hij heeft geen zin om met haar te shoppen. Hyde vreest dat al dat huwelijk-gedoe er tot leidt dat Jackie ook verwacht dat hij haar ten huwelijk vraagt. Red leest een erotisch verhaal dat Kitty schreef.
147 19 Substitute David Trainer Jennifer Keene 21 april 2004
Eric verwondt zijn oude klasgenoot Mitch tijdens een partij minigolf. Hij nodigt Mitch uit, maar krijgt al snel spijt daar Mitch enkel slechte anekdotes over hem vertelt. Bob vraagt Pam of ze bij hem wil intrekken, maar zij stopt de relatie. Donna en Jackie zijn van gedacht veranderd en doen er nu alles aan om hen terug samen te krijgen.

Gastrol van Seth Green

148 20 Squeezebox David Trainer Philip Stark 28 april 2004
Eric biecht op dat hij ooit een afspraakje had met een meisje toen Donna op stap ging met Casey. Red en Hyde verhuizen de spullen van Pam naar het huis van Bob. Tijdens deze verhuis zien ze Pam naakt.
149 21 0,21875 David Trainer Gregg Mettler 5 mei 2004
Mitch heeft geen partner om mee te nemen naar het huwelijk van zijn broer. Daarom gaat Donna mee uit wraak van Erics ontrouw. Mitch zegt op het feest tegen iedereen dat Donna zijn verloofde is, waardoor Eric nog meer vermoedt dat er iets tussen Mitch en Donna is. Fez doet alsof hij rijk is om een meisje te imponeren. Kelso en Brooke krijgen "opvoedkunde" van Kitty. Red installeert kabeltelevisie, maar iemand tapt het signaal af.

Gastopreden van Rachel Bilson

150 22 Sparks David Trainer Rob Des Hotel 12 mei 2004
Eric vernielt de trouwjurk van Donna en moet een oplossing zoeken. Een dronken Red koopt op een veiling een kano en betaalt deze met het geld dat bedoeld was als huwelijksgeschenk voor zijn zoon.
151 23 My Wife David Trainer Dean Batali 16 mei 2004
Eric denkt dat Donna haar studies wil opgeven omwille van hem. De jongens vieren Erics vrijgezellenfeest in een stripteasetent. Ook de meisjes houden een feestje, maar daar duikt Casey op.
152 24 Going Mobile David Trainer Mark Hudis 19 mei 2004
Eric had een nachtmerrie over zijn leven als getrouwde man en krijgt schrik om te trouwen. Ook Donna begint te twijfelen. Hyde en Fez spelen een spelletje om uit te maken wie Erics getuige zal zijn. Kelso ontmoet de moeder van Brooke. Zij wil dat haar dochter verhuist naar Chicago. Eric verdwijnt voor de huwelijksrepetitie.

Gastoptreden van Morgan Fairchild. Laatste optreden met Christina Moore als Laurie Forman

153 25 The Seeker David Trainer Jeff Filgo & Jackie Filgo 19 mei 2004
Het huwelijk van Eric en Donna is afgelast. Hyde gaat met Donna naar de watertoren om haar te troosten. Hyde valt van de watertoren en wordt naar het ziekenhuis gebracht. Daar komt men tot de conclusie dat de vader op Hyde's geboortecertificaat iemand anders is dan altijd werd gedacht. Eric daagt terug op en praat met Donna. Beiden komen tot de conclusie dat ze niet klaar waren om te trouwen.

Seizoen 7 (2004–2005)[bewerken | brontekst bewerken]

Nr. serie Nr. seizoen Titel van aflevering Regisseur Schrijver Uitzenddatum Vlag van Verenigd Koninkrijk
154 1 Time Is on My Side David Trainer Jeff Filgo & Jackie Filgo 8 september 2004
Eric en Donna beslissen om na de annulatie van hun huwelijk toch een koppel te blijven. Midge duikt terug op en wil Bob terug.
155 2 Let's Spend the Night Together David Trainer Dean Batali 15 september 2004
Hyde ontmoet zijn biologische vader: William Barnett. Eric gaat met Donna naar een bijeenkomst van feministen. Kelso wordt weldra vader.
156 3 (I Can't Get No) Satisfaction David Trainer Kristin Newman 22 september 2004
Eric vernielt een winkel dewelke daarop door Red wordt gekocht en hernoemd naar "Forman & Son". Kelso denkt dat "een alleenstaande vader met kind" voordelen biedt om vrouwen te verleiden.
157 4 Beast of Burden David Trainer Dave Schiff 29 september 2004
Eric is ontzet wanneer blijkt dat niet hij maar wel Hyde werd aangenomen in Reds nieuwe winkel "Forman & Son". Tegelijkertijd biedt ook William een job aan Hyde. Fez wordt aangenomen als haarwasser in een kapsalon.
158 5 It's Only Rock and Roll David Trainer Philip Stark 6 oktober 2004
Hyde neemt de job aan in de muziekwinkel van zijn vader. Kitty start een cursus T'ai chi. Kelso geeft zijn erotische magazines aan Fez.
159 6 Rip This Joint David Trainer Rob Des Hotel 3 november 2004
Eric wordt gearresteerd toen hij een grap wou uithalen in de tuin van een buurman. Kitty geeft een feestje. Midge sluit zichzelf op in Kitty's badkamer nadat Bob insinueert dat Midge iets heeft met William.
160 7 Mother's Little Helper David Trainer Mark Hudis 10 november 2004
Kitty weigert eten te maken zolang Red het boek "The Joy Of Sex" niet heeft gelezen en er geen beterschap komt in hun seksleven. Danielle, een klant in het kapsalon, vraagt Fez om met haar uit te gaan.

Gastoptreden van Lindsay Lohan

161 8 Angie David Trainer Bryan Moore & Chris Peterson 17 november 2004
Eric en zijn vrienden ontmoeten Angie, de halfzus van Hyde. Angie wil dat Hyde niet langer werkt in de muziekwinkel. Eric volgt een cursus Spaans, maar de anderen ontdekken dat hij iets totaal anders volgt.
162 9 You Can't Always Get What You Want David Trainer Gregg Mettler 24 november 2004
Eric wil naar een concert van Styx, maar zijn ouders willen dat hij Thanksgiving met hen viert. Hyde en Angie openen voor hun vader een nieuwe muziekwinkel, maar de planning voor de grote opening loopt niet zoals verwacht.
163 10 Surprise, Surprise David Trainer Sarah McLaughlin 1 december 2004
Hyde is niet blij wanneer Angie zegt dat ze met iemand van de vriendengroep heeft geslapen. Eric vraagt zich af waarom Donna hem vergelijkt met gelatinesnoep. Kitty en Jackie maken een cake voor Hyde om hem op te beuren.
164 11 Winter David Trainer Dean Batali 15 december 2004
De groep test allerhande kerstspeelgoed uit. Jackie vraagt zich af of Hyde ooit volwassen zal worden.
165 12 Don't Lie to Me David Trainer Kristin Newman 5 januari 2005
Jackie twijfelt over haar toekomst met Hyde. Daarom neemt ze Fez mee naar een bruiloftsreceptie waar ze hem voorstelt als zijnde haar verloofde. Eric en Hyde trachten Angie duidelijk te maken dat Kelso zijn werkelijke liefde aan haar moet bekennen.

Gastoptreden van Jenna Fischer

166 13 Can't You Hear Me Knocking David Trainer Rob Des Hotel 12 januari 2005
Kelso heeft per toeval de president bedreigt. Alle illegale zaken worden uit het huis van de familie Forman verwijderd uit vrees dat er een militaire inval zal gebeuren. Red gaat met Kitty vissen. Donna en Jackie gaan naar de karatelessen waar Jackie haar gevoelens over Hyde vertelt.
167 14 Street Fighting Man David Trainer Alan Dybner 9 februari 2005
Donna wint enkele tickets voor een wedstrijd van de Green Bay Packers, maar niet genoeg voor iedereen. Daarom pluizen Hyde, Kelso en Fez uit hoe ze met z'n allen binnen geraken. Jackie blijft mopperen over haar relatiebreuk. Eric komt met de supporteros van de Green Bay Packers in aanvaring nadat hij supporterde voor de andere ploeg: de Chicago Bears.
168 15 It's All over Now David Trainer Mark Hudis 16 februari 2005
Donna wordt door haar nieuwe collega Sarah ontslagen omdat ze niet kwam opdagen voor een interview met Tom Jones. Jackie vraagt Fez advies hoe ze Hyde terug voor haar kan winnen.

Gastoptreden van Eliza Dushku en Tom Jones

169 16 On With the Show David Trainer Dave Schiff 23 februari 2005
Jackie bereidt zich voor voor een optreden op de televisie, maar krijgt plankenvrees.
170 17 Down The Road Apiece David Trainer Philip Stark 2 maart 2005
Eric verlaat Point Place om een documentaire te maken over mensen die in hun caravan wonen. Daarbij ontmoet hij Leo. Jackie en Hyde trachten hun relatie te hervatten met Fez als hun coach.
171 18 Oh, Baby (We Got a Good Thing Goin') David Trainer Gregg Mettler 9 maart 2005
Kelso is de babysit van Betsy, maar ze geraakt zoek in het huis van de familie Forman.
172 19 Who's Been Sleeping Here? David Trainer David Spancer 23 maart 2005
Kelso wil dat Hyde en Jackie de peter en meter worden van Betsy. Dat zint Eric en Donna niet. Angie ontdekt dat er iemand verdoken leeft in het gebouw van de muziekwinkel.
173 20 Gimme Shelter David Trainer Chris Peterson & Bryan Moore 30 maart 2005
Nadat Jackie afstudeert aan de middelbare school beseft Eric dat hij de enige is zonder diploma en begint na te denken over zijn toekomst en zijn job. Daarom schrijft hij zich in voor een cursus chiropraxie, maar ziet hier vanaf nadat hij oefent op een van zijn vrienden wat een ware marteling bleek te zijn. Kelso en Fez vinden een appartement, maar de racistische eigenaar wil met hen geen huurcontract aangaan.
174 21 2120 So. Michigan Ave David Trainer Dean Batali 27 april 2005
Eric wil leraar worden, maar faalt in de proef "lichamelijke opvoeding". Hij krijgt wel een herkansing in de zomerperiode. Kelso en Fez kibbelen over wie welke kamer krijgt in het gehuurde appartement.
175 22 2000 Light Years From Home David Trainer Kristin Newman 4 mei 2005
Eric is op zoek naar geld om zich in te schrijven in een school en komt terecht bij zijn voormalige studieadviseur. Kelso wil het uitmaken met Angie, maar verneemt dan dat zij promotie heeft gemaakt in het bedrijf van haar vader.
176 23 Take It Or Leave It David Trainer Gregg Mettler 11 mei 2005
Jackie wil een job aannemen bij een televisiezender in Chicago, tenzij Hyde haar ten huwelijk vraagt. Donna tracht te voorkomen dat Eric naar Afrika vertrekt.
177 24 Short and Curlies David Trainer Rob Des Hotel 18 mei 2005
Jackie maakt zich klaar om naar Chicago te vertrekken. Donna vindt geen geschikt afscheidsgeschenk voor Eric.
178 25 Til the Next Goodbye David Trainer Mark Hudis 18 mei 2005
De jongens komen nog eenmaal samen om marihuana te roken, maar worden door Red betrapt. Eric vertrekt naar Afrika. Hyde gaat op zoek naar Jackie: hij vindt haar in een hotelkamer in Chicago tezamen met Kelso.

Laatste aflevering waar Topher Grace als Eric en Ashton Kutcher als Kelso hoofdpersonages zijn

Seizoen 8 (2005–2006)[bewerken | brontekst bewerken]

Nr. serie Nr. seizoen Titel van aflevering Regisseur Schrijver Uitzenddatum Vlag van Verenigd Koninkrijk
179 1 Bohemian Rhapsody David Trainer Gregg Mettler 2 november 2005
Kitty, Fez en Donna spreken een bericht in op een cassettebandje waarin ze vertellen wat er allemaal gebeurde sinds Eric vertrok naar Afrika. Dat bandje sturen ze hem op. Red is beschaamd over een experiment van Kitty. Hyde en Jackie hebben ruzie omdat Hyde Kelso sloeg. Plots staat Samantha, een stripteaseuse, aan het huis van de familie Forman en beweert getrouwd te zijn met Hyde. Charlie valt van de watertoren en sterft.
180 2 Somebody to Love David Trainer Rob Des hotel 2 november 2005
Randy Pearson solliciteert naar een niet-bestaande job in de muziekwinkel. Hyde, onder invloed, neemt hem aan en vraagt zich later af of de aanwerving wel een goed idee was. Jackie gaat uit, enkel om jongens te verleiden en daarna hun hart te breken. Red en Kitty willen dat Samantha vertrekt.

Eerste aflevering met Josh Meyers in de rol van Randy Pearson

181 3 You're My Best Friend David Trainer Chris Peterson & Bryan Moore 9 november 2005
Randy wil Hyde toch een vrijgezellenfuif geven en dwingt Kelso en Fez om Hyde naar het huis van de familie Forman te brengen. Het resultaat van de uitstap is dat ze met z'n allen in de gevangenis belanden. Jackie is geschokt nadat ze verneemt dat Donna en Samantha vriendinnen zijn geworden.
182 4 Misfire David Trainer Kristin Newman 16 november 2005
Kelso krijgt een job aangeboden in een stipclub in Chicago en vertrekt. Red en Kitty vieren hun huwelijksverjaardag. Donna is slechtgezind omdat Eric meer naar Kitty belt dan naar haar.
183 5 Stone Cold Crazy David Trainer Dave Schiff 30 november 2005
Kitty voelt zich verwaarloosd dus Samantha geeft haar een restyling. Jackie neemt de kamer van Kelso over en gaat dus inwonen in het appartement van Fez. Met hulp van Samantha neemt Donna enkele naaktfoto's om op te sturen naar Eric. Echter geraken de foto's ergens anders verzeild.
184 6 Long Away David Trainer Philip Stark 7 december 2005
Fez en Jackie denken dat Donna een relatie heeft met Randy en lichten Eric in. Red doet beroep op Leo als fotograaf op een bijeenkomst van de oorlogsveteranen. Red is fier omdat hij de veteraan is met de meeste medailles, maar dat is zonder Leo gerekend. Donna vertelt dat zij en Eric al enige tijd geen koppel meer vormen en er dus geen probleem is dat ze veel tijd met Randy doorbrengt.
185 7 Fun It David Trainer David Spancer 14 december 2005
De vriendengroep steelt de mascotte van het lokale hamburgerrestaurant en verstopt deze in de diepvriezer van de familie Forman. Wanneer Kitty de mascotte vindt, eist ze dat de groep deze terugplaatst. De schroeven worden echter niet correct geplaatst waardoor de mascotte valt en in stukken breekt.
186 8 Good Company David Trainer Dean Batali 12 januari 2006
Kitty is boos op Fez omdat hij uitgaat met een vriendin van haar. Donna is weldra jarig en de rest weet niet wat ze haar als geschenk moeten geven.
187 9 Who Needs You David Trainer Sarah McLaughlin 19 januari 2006
Kitty en Red zijn het geruzie tussen Hyde en Samantha beu. Hyde zegt dat dit geruzie net goed is voor hun liefdesleven. Daarop trachten Kitty en Red dezelfde methode in de hoop om beterschap te krijgen in hun seksleven. Jackie laat het appartement onder water lopen. Donna zamelt geld in voor de kinderbibliotheek.
188 10 Sweet Lady David Trainer Alan Dybner 26 januari 2006
Donna wantrouwt Randy nadat hij haar uitnodigt in een landhuis. Jackie wil een host worden in de talkshow van Christine St. George. Hyde twijfelt over zijn huwelijk.

Gastopreden van Mary Tyler Moore

189 11 Good Old Fashioned Lover Boy David Trainer Greg Schaffer & Steve Joe 2 februari 2006
Leo wordt verliefd.
190 12 Killer Queen David Trainer Mark Hudis 9 februari 2006
Hyde vergat een geschenk te kopen voor Valentijn. Red blijkt een heleboel cadeautjes verstopt te hebben in geval van nood: ook hij vergat ooit de verjaardag van Kitty. Even later is die voorraad verdwenen: Samantha dacht dat al die cadeaus voor haar waren.
191 13 Spread Your Wings David Trainer Gregg Mettler 16 maart 2006
Donna tracht haar relatie met Randy geheim te houden. Fez tracht Hillary, een collega, voor zich te winnen. Jackie neemt een nieuwe job aan, maar is naderhand teleurgesteld. Kitty en Red ruimen Erics kamer op en betrappen Donna en Randy terwijl ze kussen.
192 14 Son and Daughter David Trainer Ken Blankstein 23 maart 2006
Hyde let op het huis van zijn vader en organiseert er een feestje. Dit loopt volledig uit de hand. Kitty is kwaad op Donna omdat ze Randy kuste. Red verdedigt Randy, maar daardoor ontstaat er een ruzie tussen Red en Kitty waardoor Red tijdelijk intrek neemt in het huis van Bob. Donna legt aan Kitty uit dat haar relatie met Eric al enige tijd is afgelopen.
193 15 Keep Yourself Alive David Trainer Gregg Mettler 13 april 2006
Fez verliest de trouwring van Kitty en schakelt de hulp van de rest in om deze te vinden. Bob verklapt aan Kitty dat de ring zoek is.
194 16 My Fairy King David Trainer Philip Stark 27 april 2006
Hyde achterhaalt dat Samantha reeds getrouwd is met een andere man, dus hun huwelijk is nep. Red verliest veel klanten aan een concurrent en beslist om zijn zaak te sluiten en op pensioen te gaan. Jackie maakt een lijst op welke kwaliteiten een man volgens haar moet hebben. Haar conclusie is dat Fez de perfecte match voor haar is.
195 17 Crazy Little Thing Called Love David Trainer Kristin Newman 27 april 2006
Jackie gaat naar een relatietherapeut waarom ze plots bij Fez uitkomt als haar perfecte partner. Hieruit blijkt dat ze enkel Kelso en Hyde wou omdat deze reeds een relatie hadden. Nu Fez ook een relatie heeft, wil ze hem. De vriendin van Fez stopt de relatie omdat ze in het klooster treedt.
196 18 We Will Rock You David Trainer Chris Peterson & Bryan Moore 4 mei 2006
Jackie tracht toenadering te zoeken tot Fez, zonder succes. Kitty en Red krijgen bezoek van hun nieuwe buren. Ze zijn verrast dat dit een homoseksueel koppel is.
197 19 Sheer Heart Attack David Trainer Steve Joe & Greg Schaffer 4 mei 2006
Fez herneemt zijn relatie met de psychotische Caroline tot grote ontsteltenis van Jackie. Red en Hyde verkopen de overschot van de medicijnen voor het hart. Kitty denkt echter dat Hyde die voorraad heeft gestolen.
198 20 Leaving Home Ain't Easy David Trainer Chris Peterson & Bryan Moore & Kristin Newman 11 mei 2006
Bob vraagt Red en Kitty om met hem naar Florida te verhuizen waar hij een hengelsportwinkel wil openen. Randy vraagt Donna om bij hem in te trekken. Jackie tracht Fez emotioneel te raken uit wraak dat hij niet voor haar koos. Zo snijdt ze de knoppen van zijn hemden en bekrast ze zijn auto. Uit wraak kleurt Fez het haar van Jackie groen en zegt haar dat hij haar nu aan de buitenkant even lelijk heeft gemaakt als haar binnenkant.
199 21 Love of My Life David Trainer Gregg Mettler 18 mei 2006
Hyde achterhaalt dat zijn vader de muziekwinkel heeft verkocht voor een groot bedrag. Fez krijgt bezoek uit zijn thuisland. Red en Kitty zetten hun huis te koop. Randy tracht uit te zoeken waarom zijn relatie met Donna is mislukt. Kitty heeft groot nieuws: Eric komt terug. Fez en Jackie hebben een goed gesprek.
200 22 That '70s Finale David Trainer Gregg Mettler 18 mei 2006
Het is 31 december 1979. Hyde helpt Kitty en Red in de keuze of ze al dan niet verhuizen en besluiten om te blijven. Fez is op zoek naar het geschikte moment om Jackie te kussen. Kelso keert terug om de laatste dag van de jaren 1970 met zijn vrienden te vieren. Hij valt nogmaals van de watertoren. Eric arriveert iets voor middernacht. Hij heeft een gesprek met Donna en ze herstarten hun relatie.