Miss Caruso

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Geplaatst:
12-08-2014

Genomineerd   Deze pagina is genomineerd voor verwijdering

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia, vindt dat deze pagina in deze vorm niet binnen de Wikipedia-encyclopedie past. De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst.

De reden die hiervoor is opgegeven, luidt: Figurant in een Bondfilm, te kleine rol voor een eigen artikel. Bovendien onduidelijk geschreven. Bond maakt haar rug open? Is dit een persoon? Een robot? Opblaaspop?

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als je het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet en verbeter het! Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Pas als het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, kan deze melding verwijderd worden. Geef dit aan op de lijst door het toevoegen van de reden. (/)

Miss Caruso is een personage uit de James Bond film Live and Let Die (1973), vertolkt door Madeline Smith.

James Bond ligt midden in de nacht met Caruso in bed, maar dan belt Bonds baas M aan die Bond een nieuwe missie geeft om naar New York City te vertrekken. Terwijl Bond en M koffie drinken komt Miss Moneypenny binnen die Caruso naar de kast ziet lopen. Zodra M en Moneypenny weer moeten vertrekken pakt Moneypenny de jas van M zodat hij niet zelf in de kast zal kijken waar zich in verstopt. Als ze er weervandoor zijn gaat Bond naar de kast en opent de rits van Caruso's rug met zijn magneethorloge.