Overleg:1983

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

graag heb ik een opmerking over uw pagina van 1983 de wedstrijd zo als u vermeld van nederland-malta was op 17 december 1983 en niet op 21 december dit ondekt u ook als u het internet doorspit. ik heb dit van mijn vader vernomen omdat ik op 18 december 1983 ben geboren. hij heeft toen nog speciaal de wedstrijd op genomen, omdat mijn moeder was begonnen metde bevalling. (via otrs: ID 446345 MADe 23 sep 2006 15:47 (CEST))[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op 1983. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 5 mei 2019 05:13 (CEST)[reageer]

Over de opnieuw opgezette combi-rubriek Geboren en overleden in 1983[brontekst bewerken]

Als ik het goed zie, moest deze rubriek vanaf december 2019 geheel opnieuw worden opgezet, dit nadat de (althans bij mij) bekende medegebruiker RonnieV er eerder met deze beide subpagina's vandoor was gegaan (d.w.z.: dat hij ze naar een van zijn eigen (sub)bestanden overgebracht heeft), dit met als doel om ze aldaar - kennelijk m.b.v. andere wikibestanden - "nagenoeg compleet" te maken.
Het gevolg van deze - alleen in het wijzigingenbestand van de hoofdpagina 1983 verantwoorde -, m.i. zeer particuliere, actie is dat de beide deelpagina's van het jaar 1983 vanaf december 2019, nu ze uit het direct zichtbare en dus raadpleegbare, centrale bestand verwijderd (waarom vandaar eigenlijk niet gekopieerd?) zijn, geheel opnieuw moesten worden opgezet. Dit is niet alleen bij deze jaartalpagina gebeurd, maar ook bij een aantal andere dito-pagina's (zie bijvoorbeeld de jaartalpagina 1921, waarover ik al eens eerder met RonnieV de degens gekruist heb).
Al is dit inmiddels al geruime tijd geleden gebeurd, te zien is dat bijvoorbeeld de deelpagina Lijst van personen geboren in 1983 nog steeds relatief mager van opzet is, dus: weinig personen bevat. M.a.w.: het privé-belang (of moet je eerder zeggen: de privé-hobby?) van medegebruiker RonnieV is in dit geval voorgegaan boven het algemene belang van alle wikipediagebruikers c.q. de encyclopedische volledigheid van de wikipedia, èn het leidt, nu bijna twee jaar na dato, nog steeds tot dubbel werk...
Waarmee ik (nog maar eens) wil aangeven dat ik - zacht uitgedrukt - geen fan ben van dit soort (en mogelijk nog andere soortgelijke) acties van medegebruikers als RonnieV.
Ook dit stukje zal wel weer tot dicussie leiden, maar dat zij dan maar zo.
De Jaren (overleg) 5 okt 2021 20:39 (CEST)[reageer]
<DJ-14703>