Overleg:19 december

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

kanaal Gent-Terneuzen[brontekst bewerken]

Volgens deze pagina werd op 19 december 1968 het kanaal Gent-Terneuzen geopend door koningin Juliana en koning Boudewijn. Dat kan echt niet, het kanaal is ruim 140 jaar ouder (werd geopend op 18 november 1827). In 1968 werd wel de nieuwe Oostsluis in Terneuzen geopend. Aannemende dat dat bedoeld werd heb ik het artikel dienovereenkomstig aangepast, maar de precieze datum van 19 december heb ik niet kunnen verifiëren. Jaho 22 dec 2010 23:59 (CET)[reageer]

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van 19_december zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 16 apr 2022 07:13 (CEST)[reageer]

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.