Overleg:AIV

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Kleuske maakte even terug een redirect van deze pagina. Ik heb er weer een DP van gemaakt om technische redenen. Hier een toelichting die iets langer is dan in de bewerkinssamenvatting geperst kan worden.

Alle interwiki's verwijzen naar een DP op een ander project. Deze DP's zijn, zeg maar, peers ten opzichte van elkaar. Bots zorgen ervoor dat iw's over en weer worden uitgewisseld. Zolang alle peers DP's zijn, gaat dat goed.

Wordt één van de peers omgezet naar een redirect, dan wordt het doel van de redirect de peer van de andere DP's. Dus op Adviesraad Internationale Vraagstukken zouden iw's komen naar de DP's in andere projecten, en andersom. Dat is niet 1:1. Daarom zal deze pagina een DP moeten blijven.

De vermelde rode links zijn er naar mijn idee met de haren bijgesleept om deze DP wat body te geven. Geen enkel artikel verwijst ernaar. Ze duiken echter wel op in Google, dus echt onzinlinks zijn het ook weer niet. Maar een betere invulling zou zeer welkom zijn. RToV 17 nov 2008 14:32 (CET)[reageer]

Eerlijk gezegd kan ik deze redenering niet volgen, aangezien de dp's op andere wiki's een volstrekt andere inhoud hebben. Het is dus een beetje raar deze dp's als equivalent te beschouwen. Die interwiki's suggereren dan ook meer dan zewaarmaken. Kleuske 17 nov 2008 14:38 (CET)[reageer]