Overleg:Bekentenissen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Onderaan staat EDictionnaire de musique. Is dat wel goed?Taks (overleg) 29 nov 2012 22:15 (CET)[reageer]

clandestiene uitgave[brontekst bewerken]

Hoi Tichelaar. Je schrijft dat de eerste uitgave van de Franstalige uitgave van De Bekentenissen, een clandestiene uitgave was. Vervolgens vraag je in het lemma om een bron, terwijl je het zelf schrijft. Gelieve eerst zelf de bron te zoeken, voordat je het publiceert. Ik heb de vermelding daarom weggehaald. Door om een bron te vragen, trek je de tekst in twijfel. Terwijl je hem dus notabene zelf hebt neergezet. Het lijkt mij verder dat de publicatiejaren van zijn autobiografie in de inleiding vermeld dienen te worden, zodat direct duidelijk is dat ze postuum zijn uitgegeven. Happytravels (overleg) 1 dec 2012 07:33 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Bekentenissen. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 12 apr 2019 08:26 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Bekentenissen. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 13 jan 2020 06:29 (CET)[reageer]