Overleg:Beringen (Limburg)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Overleg:Beringen (stad))

De onderstaande afbeelding(en), die gebruikt worden op deze pagina (of overlegpagina), zijn verwijderd of genomineerd voor verwijdering op Commons. Als de afbeelding verwijderd is, haal dan de afbeelding van de betreffende pagina. Indien je het niet eens bent met de nominatie of verwijdering kun je op Commons een reactie plaatsen op de verwijderlijst, of op de overlegpagina van de verwijderende admin.

-- CommonsTicker 20 feb 2007 15:24 (CET)[reageer]

Buslijn 14 komt normaal niet in Beringen, vandaar dat ik ze eruit gehaald heb. --KB72 13 apr 2008 17:58 (CEST)[reageer]

Klein Beringen Beringen op zich is maar klein van oppervlakte en kan iets meer dan 4 keer in Koersel, bijna 4 keer in Paal en iets meer dan 3 keer in Beverlo. De mijn van Beringen ligt volledig op het grondgebied van Koersel alsook het casino, het medisch centrum en het gemeentehuis (hier heeft men wat met de grens geschoven om het gemeentehuis toch maar de postcode 3580 Beringen te kunnen geven i.p.v. 3582 Koersel). Verder ligt 2/3 van het terrein van het vroegere F.C. Beringen op Koersels grondgebied en 1/3 ervan op het grondgebied van Beverlo.

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Beringen (stad). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 7 aug 2017 13:43 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Beringen (stad). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 28 apr 2019 01:04 (CEST)[reageer]