Overleg:Blender (software)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie


Hallo, Wie zet er iets bij over blender 2.53 ... (en leuk je hier te ontmoeten Bart!) Peter

Hi,

ik wilde geen links verwijderen, maar blender.org en blender3d.org zijn tegenwoordig dezelfde site. Vooral gericht op informatie over Blender en deels ook op developers.

Bart


Hi allemaal,

als iemand tijd heeft, kan die dan misschien een stukje schrijven over de recente open film die gemaakt is met blender? Te vinden via http://www.elephantsdream.org/ (als de slashdotting voobij is) Ook via http://www.blender.org/cms/Home.2.0.html is veel info te vinden.

David Struik 20 mei 2006 01:27 (CEST)[reageer]

De onderstaande afbeelding(en), die gebruikt worden op deze pagina (of overlegpagina), zijn verwijderd of genomineerd voor verwijdering op Commons. Als de afbeelding verwijderd is, haal dan de afbeelding van de betreffende pagina. Indien je het niet eens bent met de nominatie of verwijdering kun je op Commons een reactie plaatsen op de verwijderlijst, of op de overlegpagina van de verwijderende admin.

  • Maxim (log) verwijdert Image:Blender.svg':' In category [[:category:Unknown as of 8 February 2008|Unknown as of 8 February 2008]]; no permission;

-- CommonsTicker 16 feb 2008 19:42 (CET)[reageer]

Geschiedenis[brontekst bewerken]

Bij Blender is de ontwikkeling niet zomaar gestopt. Het bedrijf dat het commerciele produkt uitgaf is failliet gegaan. De broncode en rechten zijn toen vrijgekocht met een collecte, en dat was een significant bedrag (100.000 gulden of zo???).

Dat mag wel vermeld in het artikel.

84.245.7.73 23 okt 2011 00:46 (CEST)[reageer]

Voelt u zich vooral niet beperkt, u mag het artikel aanpassen! Dat is het centrale idee van Wikipedia! Ik heb trouwens de vrijheid genomen uw bijdrage onderaan de pagina te plaatsen. David12345 Overleg | Bijdragen 23 okt 2011 00:51 (CEST)[reageer]

Geschiedenis: Van aankoopsoftware tot open source[brontekst bewerken]

Beste, ik heb de geschiedenis aangepast met de kennis die ik heb van de 'overname' van Blender door de open source wereld. Graag zou ik willen dat deze toegevoegde informatie even wordt gereviseerd en gecontroleerd op grammaticale fouten. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Acromarts (overleg · bijdragen)PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Blender (software). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 14 okt 2017 17:04 (CEST)[reageer]