Overleg:Bob Ross

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Meer info?[brontekst bewerken]

Oke hij was dan geen Rembrandt van Rijn of Vincent van Gogh, toch was Bob Ross supercool! Heeft iemand nog meer info over hem? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Pieterrr (overleg · bijdragen)

Hij was idd geen vincent van gogh, of een Johannes Vermeer.
Maar daar ging het niet om, het ging om de techniek, hij zei zelf ook altijd: Thuis heb je meer tijd, en kan je meer detail neerzetten, maar hij deed het in 22 minuten (ik heb getimed ;) ) en Rembrandt van Rijn deed wel eens 12 jaar over 1 schilderij.
Hij heeft echt mooie uitspraken, bijvoorbeeld bij het schilderen van een winterlandschap (wat hij vaak deed) vertelde hij dat hij nooit groen in zijn bomen gebruikte omdat dat heel lelijk uitliep, en toen zei hij: "The only thing worse then green snow is yellow snow" Ik heb zelden zo hard gelachen (als bob het zegt lig je echt helemaal dubbel)Zijn afleveringen zijn overigens goed te downloaden via een P2P programma, helemaal legaal is dat volgens mij niet, maarja, wij ontvangen geen TV5. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 62.166.173.21 (overleg · bijdragen)
Die Bob Ross computergame is overigens gecancelled. Zie ook: http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=25205086 – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Darnolds (overleg · bijdragen)
Wordt het schilderprogramma dat momenteel op de Nederlandse tv te zien is ook verzorgd door Bob Ross? De presentator heeft inderdaad een zeer ontspannen(de) stem, maar hij heeft geen afro-kapsel. Bob.v.R (overleg) 5 apr 2014 13:18 (CEST)[reageer]

ook op het turkse zender trt-int word het uitgezonden oktober 2009 – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 80.57.77.26 (overleg · bijdragen)

ook op turkse zender Ordu-tv word het uitgezonden – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 86.92.134.40 (overleg · bijdragen)