Overleg:Britney Spears

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ik heb een infobox in het artikel gezet zodat het allemaal wat mooier/proff. eruit ziet. --FANSTAR 19 jul 2006 20:29 (CEST)[reageer]

Taalgebruik[brontekst bewerken]

In dit artikel staan nogal veel taalfouten, en over het algemeen vind ik het taalgebruik nogal warrig, kinderlijk en over het gheel genomen vrij storend. Verschillende werkwoordstijden worden bijvoorbeeld door elkaar gebruikt waar dit niet kan. Ook zijn een aantal verwijzingen ronduit slordig.

Het stuk tekst onder het kopje "Priveleven" heb ik al enigszins onder handen genomen. Misschien dat iemand anders tijd heeft om een bezem te halen door de rest van het artikel? --rubseb 2 dec 2006 13:33 (CET)[reageer]

Andere activiteiten[brontekst bewerken]

Ze heeft ook een aantal parfums uitgebracht en daar lees k niets over.

Dat staat onderaan het artikel onder het kopje Andere koopwaar Crazyphunk 4 nov 2007 20:44 (CET)[reageer]

Gans Het Artikel[brontekst bewerken]

Ik heb geprobeerd het een beetje in de naart van de Engelse versie te maken (omdat het in de Engelse versie een onderscheiding heeft) maar dan in het Nederlands, alleen zijn veel mensen die de info verwijderen. Ik snap niet waarom, ik legde ALLES uit van haar Nieuw Album (zonder taalfouten) met wanneer ze het bevestigde, met wie ze samenwerkt enzo... Maar dan veranderen jullie het in 'nieuw album maart 2011 en de eerste single daarvan in januari'. Sorry hoor maar dan is mijn versie meer gedetaileerder !

Beste IfUSeekBritney,
Gedetailleerder is niet altijd beter. We proberen op de Nederlandse Wikipedia het vermelden van toekomstige gebeurtenissen zoveel mogelijk te beperken om speculatie te voorkomen. Daarnaast is het belangrijk dat informatie zakelijk en neutraal geformuleerd wordt. Hoewel dit artikel natuurlijk ook gelezen wordt door fans en liefhebbers van Britney Spears wordt het ook gelezen door mensen die gewoon informatie over Spears willen en die niet geinteresseerd zijn in allerlei "leuke weetjes" die alleen voor fans interessant zijn.
Met vriendelijke groet, MrBlueSky 11 dec 2010 11:25 (CET)[reageer]

2010 - Heden[brontekst bewerken]

Gelieve het niet te verwijderen maar enkel aan te passen, ik heb hard mijn best gedaan om alle officiele informatie te weergeven in een duidelijke taal.

Ik heb een stukje verwijderd dat ging over opbrengsten van tournees, volgens mij is die informatie achterhaald en dateert die uit begin van de '00.Tevens ontbrak een bron(maar als ik me goed herinner komt dit uit een reportage op mtv anno 2002-2003)

Artikel heeft grondig onderhoud nodig[brontekst bewerken]

Het artikel is een rommeltje, onder biografie staat alles door elkaar. Carrière en persoonlijke informatie. Die laatste moet men er wel met een zeefje uit zien te filteren. En de verdeling in tijdsperiodes is ook geen verbetering, in plaats van alinea's naar onderwerp, daaronder dan een volledig verhaal en daar dan een kop boven die ook duidelijk omschrijft waar de tekst over gaat. zo begint een alinea met de zin "Op 3 januari 2008 weigerde Spears haar kinderen af te geven aan de vertegenwoordigers van Federline." Daar mag echt wel enige uitleg bij waarom er kinderen afgegeven zouden moeten worden. LeeGer 12 jul 2014 18:49 (CEST)[reageer]

Ik ben het eens met LeeGer dat dit artikel een rommeltje is. Het bevat bovendien nogal wat geronk. Ik moet iets bekennen. Ik heb moeite bronnen te vinden die ik betrouwbaar acht. Zijn er kenners of andere collega's die mij op weg kunnen helpen? Ik wil geen glossy unauthorized biographies en al evenmin authorized biographies (madame is namelijk een goede regisseur van haar eigen publiciteit) of biografieën die het voornemen uitvoeren haar te debunken. Ze hoeft niet opgehemeld of gedebunkt te worden, maar ze verdient - net als elk ander relevante onderwerp - wel een goede encyclopedische beschrijving. Theobald Tiger (overleg) 12 okt 2014 00:07 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Britney Spears. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 12 apr 2019 20:55 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Britney Spears. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 28 apr 2019 09:44 (CEST)[reageer]

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Britney_Spears zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 28 apr 2022 07:16 (CEST)[reageer]

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.