Overleg:Brokopondo (district)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Hallo,

Mijn naam is Djehaan, ik ben Surinamer en daarom intereseren de artikelen over Suriname mij. Het is mijn eerste bezoek aan de nl versie van Wikipedia. Wel handig dat iedereen kan bijdragen. De regels daarover heb ik ondertussen ook doorgenomen. Ik heb een link geplaatst naar foto's van Brokopondo. In het begin deed ik dat gewoon bij het artikel zelf, maar ik heb begrepen dat het verkeerd was. Nu heb ik hem gezet bij externe links. Is dat goed?

Ik zou ook wel willen vertellen over Brokopondo, maar ben bang om taalfouten te maken. Wat voor advies heeft u voor mij?

Groeten,

Djehaan

Ik heb ondertussen een klein artikel geschreven over Brownsberg. Daarna heb ik de tekst bij Leovallen bijgewerkt en verwezen naar Brownsberg. Een interne link dus. Maar het werkt niet :(. Wat doe ik verkeerd?


Hoi Djehaan,

Ten eerste wil ik zeggen: wees niet bang om taalfouten te maken. Dat doen er veel meer hier op wikipedia, maar er zijn ook genoeg vrijwilligers die dat snel genoeg verbeteren. Als je denkt dat je interessante informatie hebt: ga je gang! Ten tweede vind ik het artikel over Brownsberg als eerste bijdrage lang niet slecht. Ga vooral door met bijdragen aan wikipedia. En ten derde heb ik gezocht naar tekst bij of over Leovallen, om te kijken waarom de door jou genoemde interne link niet werkt, maar ik kan niet vinden waar jij wat zou hebben toegevoegd. Dus ik kan ook niet zeggen waarom het niet zou werken. En als laatste een tip: links naar externe websites zetten we altijd onderaan het artikel, onder het kopje "Externe links". Dus niet in het artikel zelf. En links naar websites die eigenlijk alleen maar reclame maken overleven het in het algemeen niet lang... Succes verder op wikipedia. Groet, Lexw 15 sep 2006 21:29 (CEST)[reageer]

P.S. Waarom meld je je niet aan met een gebruikersnaam in plaats van als anoniem te werken?

Dank je wel. I guess dat we hier niet echt wiki style hoeven te schrijven toch?:) Ik ben blij met jouw tips. Ondertussen heb ik me reeds aangemeld en anders dan ik gedacht had was het simpel. Ik had niks geschreven over Leovallen maar over iets anders. Nu is het mij ontgaan wat het weer was. Maar ik denk dat ik op controleren had geklikt ipv opslaan. Ondertussen heb ik nog een klein stukje geschreven over Eilerts de haan gebergte. Next heb ik Commewijne, Coronie en Nickerie op het oog. Het is weekend dus hopelijk maak het Zondag af en dan is het tot volgend week weer. Wel handig, ik begin er plezier in te krijgen :)