Overleg:Call of Duty (computerspel)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Wat heeft het stukje over clans te maken met Call of Duty. Voor clans is een eigen artikel. Ik stel voor om dit stukje over clans dan ook te verwijderen.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Brambo3004 (overleg · bijdragen)

ik vind dat het eigenlijk wel hoort, zo komen de mensen wat meer te weten over clans dat te maken heeft met Call of Duty.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 85.146.29.57 (overleg · bijdragen)

Aanvullingen[brontekst bewerken]

Inmiddels is Call of Duty 4 allang uit, vind de informatie die beschreven staat over vorige delen matig tot slecht. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 89.146.31.43 (overleg · bijdragen)

Wikipedia is en blijft een encyclopedie die door vrijwilligers onderhouden wordt. Het is zelfs zo dat iedereen informatie mag toevoegen. Het staat je dus vrij om over de genoemde punten meer informatie toe te voegen. Call of Duty 4 heeft een eigen artikel, net zoals Call of Duty 2 en Call of Duty 3. Misschien dat hier de 'ontbrekende' informatie over vorige delen in staat. Sum U ?rai8? Need a tool?


Historische fout[brontekst bewerken]

in het artikel wordt vermeld: "Men krijgt -zoals dat in werkelijheid gebeurde- slechts 5 kogels ter beschikking terwijl de man ernaast een geweer droeg". De vermelding "zoals dit in werkelijkheid gebeurde" is hier niet op zijn plaats, historisch onderzoek wijst uit dat 1 man het geweer droeg en de andere een machinepistool. Dit is een kleine en begrijpelijke fout op een pagina van een game, maar ik heb hem toch rechtgezet voor de algemene acuraatheid van wikipedia.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Tervan (overleg · bijdragen) 02 jan 2009 11:21 (CET)[reageer]

In de laatste zin staat: Clans spelen tegen elkaar, soms om de eer, soms om echt geld (bijvoorbeeld uitgedrukt in servers). Krijgt men geld, uitgedrukt in servers (bijv. voor 100 dollar aan servers) of meldt de server een virtuele geldprijs (dus "uitgedrukt op de server", al blijft dat fout Nederlands)? Kattenkruid 3 jan 2009 05:05 (CET)[reageer]

Kan het dat alle missies verkeerd zijn? Ik heb de eerste Call of Duty niet gehad, maar wel de vijfde, en deze missies zijn precies hetzelfde als in de vijfde.

--Fool 2 mrt 2009 19:40 (CET)[reageer]

Ik heb zowel Call of Duty (1) als World at War (5) en de missies lijken me correct. --David-bel 13 sep 2009 20:36 (CEST)[reageer]