Overleg:Comedy Central (Nederland)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Robot Chicken[brontekst bewerken]

Kan degene die Robot Chicken erbij gezet heeft, me uitleggen waar hij die informatie vandaan heeft. Ik vind (als het waar is) heel goed nieuws. Ik heb laatst soort van een verzoek mailtje naar Comedy Central gestuurd. Maar nog geen reactie gehad.

Kan je me een link met de bron laten zien. J-stav

The Simpsons[brontekst bewerken]

Is er ook iemand die weet vanaf wanneer The Simpsons zal worden uitgezonden op Comedy Central? Sandesh 7 mrt 2008 13:28 (CET)[reageer]

The Colbert Report[brontekst bewerken]

In het artikelarchief op www.mtvnetworks.nl staat in het artikel "Een jaar Comedy Central onder de loep" duidelijk.

Verder worden er later in het jaar diverse series gelanceerd die nooit eerder in Nederland te zien waren, zoals The Colbert Report, een spin off van The Daily Show en de originele comedy Carpoolers met Jerry O’Connell.

Dit betekent dat die serie in de loop van dit jaar op TV komt.

Drawn Together[brontekst bewerken]

Op de IMDB pagina van de Nederlandse Comedy Central staat tussen de al uitgezonden programma's Drawn Together. Hierdoor word het duidelijk dat de zender de rechten voor dit programma heeft gekocht en het waarschijnlijk uit gaat zenden ergens in de toekomst.

LINK: http://www.imdb.com/company/co0236363/

Comedy Central Family[brontekst bewerken]

Endemol heeft het enorme aanbod aan Nederlands product, en Comedy Centrals moederbedrijf MTV Networks is sterk in het bouwen van zenders, merken en digitale kanalen, vult Maurice Hols, Head of Comedy Central, aan. ‘Dit is een natural fit.’ Bovendien is Comedy Central na ruim een jaar in de markt solide, met nog steeds stijgende kijkcijfers. ‘Dit is de juiste tijd voor ons om de grenzen wat verder te verleggen. Het wordt een echte familiezender, waarbij we mikken op een doelgroep van 8 tot 88. Op de zender komt voor zowel jongeren als ouderen herkenbaar amusement.’ Denk daarbij aan Het Zonnetje in Huis, Bobbytrap, SamSam, Vrienden voor het Leven, Ushi & Van Dijk. Maar ook Saturday Night Live, Frasier en That 70’s Show.

bron: http://www.reclameweek.nl/media-nieuws/weinig-reclame-bij-comedy-central-family-(7326).html

Ik heb al een pagina aangemaakt over Comedy Central Family. Alleen dit gaat over Comedy Central en die programma's die bij binnenkort staan horen dus daar niet te staan. Zidane007nl 21 jun 2008 17:01 (CEST)[reageer]

Transito Motel[brontekst bewerken]

In juli en augustus zenden we op Comedy Central de serie Transito Motel uit. In 27 afleveringen volgen we de belevenissen van een aantal bijzondere motelgasten en komen we ook nog eens wat te weten over alle landen van de Europese Unie.

Bron: http://www.comedycentral.nl/home/pagina/20/transito-motel.html

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Comedy_Central_(Nederland) zijn de volgende bewerkingen gevonden:

  • 2008-04-30 18:28:37 J-stav (/* Binnenkort */ bron = artikel Britain’s Finest op zondagavond bij Comedy Central op www.mtvnetworks.nl)

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 21 apr 2022 07:12 (CEST)[reageer]

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.