Overleg:Comité voor een Arbeidersinternationale

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Leg mij eens uit hoe een vereniging als Militant Thathcher zou doen vallen hebben. Er is ergens een ongeschreven revolutie of zo? Thathcher is gevallen omdat in haar eigen partij een pro-europese vleugel haar niet meer zag zitten en de rivaliteit tussen de partijleden te hoog werd. Het kan misschien zijn dat in dezelfde periode ergens een socialistische vereniging ergens zat te roepen dat Thatcher moest aftreden, maar dat deden ze waarschijnlijk al sinds 1980. Dus er is geen verband daarmee.

Een historicus.


Zie het artikel The Battle that brought down Thatcher op http://www.militant.org.uk/PollTax.html en de boeken The Rise of Militant door Peter Taaffe en Liverpool - A city that Dared to Fight door Peter Taaffe and Tony Mulhearn. - Jon Sneyers

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Comité voor een Arbeidersinternationale. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 16 nov 2019 22:01 (CET)[reageer]