Overleg:Comment le peuple juif fut inventé

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ik heb dit lemma letterlijk overgenomen uit de Engelstalige Wikipedia. Alwaar dit artikel is uitgewerkt tot de huidige vorm. Vervolgens heb ik deze zo goed als ik kan vertaald in het Nederlands. Er zitten misschien nog wel enkele kleine opmaak foutjes in die ik niet kan verhelpen omdat ik niet zo goed thuis ben in Wikipedia. Maar dat mogen de mediatoren doen.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 82.168.243.40 (overleg · bijdragen)

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Comment le peuple juif fut inventé. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 29 jul 2017 00:14 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Comment le peuple juif fut inventé. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 7 mei 2019 19:52 (CEST)[reageer]