Overleg:Deephouse

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Artikelnaam[brontekst bewerken]

Redelijk apart dat dit artikel "deephouse" is genoemd in 2014. De juiste term dient toch echt "deep house" te zijn. Het is een Amerikaanse genrenaam die je niet dient te vernederlandsen door namen samen te voegen. Graag ongedaan maken. Het is trouwens typisch Nederlands om woorden samen te voegen die niet aan elkaar horen. Goed voorbeeld is "goodmorning". Ook fout.

Dit artikel is een opsomming van een waslijst aan namen, waarvan op geen enkele manier aannemelijk wordt gemaakt wat die hier doen. Rode links zijn inmiddels verdwenen. Daarnaast ontbreekt elke met bron ondersteunde definitievorming in het artikel en lijkt het hele verhaal op origineel onderzoek te zijn gebaseerd. In plaats van namen toe te voegen zou het beter zijn om de kwaliteit van het artikel te verhogen door bronvermelding toe te voegen en de tekst te verbeteren. --Meerdervoort (overleg) 27 feb 2014 12:18 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Deephouse. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 5 sep 2017 02:50 (CEST)[reageer]