Overleg:Eastpak

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

"Eastpak is een Amerikaanse merk, en een van de meest populaire merken..." Dit is toch wel triest, zo slecht Nederlands verdiend een Wikipedia artikel niet. Ten eerste is het 'Amerikaans' en ten tweede hoort er geen komma voor "en" te staan.


Ja, en verdienT schrijft men met een T. Douche.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 213.93.94.41 (overleg · bijdragen)

Weggehaald: "een van de meest populaire" bij intro en bij afbeelding. De bewering is nergens te vinden, behalve op Wikipedia, lijkt mij niet juist/nodig dus. Dekoning93 (overleg) 3 mei 2011 11:36 (CEST)[reageer]

Verkooppraatje en ervaringsargument[brontekst bewerken]

Nu ik dit artikel nog eens even lees zie ik dit staan:

"Tassen van het merk Eastpak staan er om bekend dat ze vrij prijzig zijn, maar hier staat wel een hoge kwaliteit en dertig jaar garantie tegenover voor alle standaardmodellen. De tassen van Eastpak zijn erg populair onder jongeren op het middelbare onderwijs en studenten."
De eerste zin lijkt wel een verkooppraatje, erg objectief is het in ieder geval niet.
Bij de tweede bewering zijn geen feitelijke cijfers te vinden. Het lijkt een ervaringsgestuurd argument van de persoon die dit geschreven heeft. Als je een willekeurige school binnenloopt waar iedere scholier een kipling tas draagt zou je dezelfde zin ook niet op het artikel van kipling plaatsen.

Daarom nomineer ik dit stuk tekst voor verwijdering, mee eens? Dekoning93 (overleg) 19 jul 2011 00:02 (CEST)[reageer]

Ik heb het maar verwijderd. Mocht iemand alsnog bezwaar tegen de verwijdering hebben, dan hoor ik het graag. Dekoning93 (overleg) 20 jul 2011 00:53 (CEST)[reageer]