Overleg:Ehrich&Graetz

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ehrich&Graetz Gaarne HIER en ALLEEN hier ALLE opmerkingen tav de firma E&G. Tav Ik heb alle de afbeeldingen in eigendom en toestemming van de huidige eigenaar van de merknaam petromax om deze te gebruiken. Wim alias Petroman


Een aantal mensen heeft lang gewerkt aan een artikel over Ehrich&Graetz. Dit heeft aardig wat onderzoek gekost.

Maar vanaf het plaatsen van het beginnetje is er door alleman aan ge-edit. Dat geeft niet echt het "Voel je vrij en ga je gang" gevoel. Ergens zag ik al een melding van: Link naar een of ander forum verwijderd... Dat "een of ander forum" is een van de snelst groeiende fora met een website over historische verlichting, in de website oude catalogi om van te smullen. Er staat daar materiaal op wat nergens ter wereld te vinden is.

Het zou leuk zijn als er naar een schrijver een berichtje wordt gestuurd of iets anders kan, in plaats van het te editen terwijl de schrijver nog aan het schrijven is.

Vandaar deze pagina overleg, dan kan er gevraagd worden of er iets anders kan.


Ge-edit door Bart J. Meijer: Verwijderd Kolen, daar het geen vloeibare en gasvormige brandstof is, en omdat de fabriek van Ehrich&Graetz nooit daarvoor iets heeft gemaakt. Toegevoegd: Spiritus en Stadsgas, omdat Ehrich&Graetz daar wel apparaten voor gemaakt heeft.

Nogmaals ge-edit. Verwijderd externe link naar forum. Toegevoegd Externe link naar Catalogus van de Firma Ehrich&Graetz Bart J. Meijer 29 dec 2006 15:05 (CET)Bart J. Meijer[reageer]