Overleg:Elektriciteitscentrale Gelderland

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Feitenbalans[brontekst bewerken]

Dit artikel vermeldt wel milieu-innnovaties, maar niet het feit dat deze centrale de meeste CO2-uitstoot per geproduceerde eenheid heeft. Hierdoor komt de lemma bevooroordeeld over. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 92.66.66.66 (overleg · bijdragen)

Dit soort beweringen vragen natuurlijk wel om een bron. Heb je die, mag het uiteraard in het artikel vermeld worden. - FakirNLoverleg 1 okt 2012 10:44 (CEST)
Opgenomen. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 145.94.188.125 (overleg · bijdragen) 8 nov 2012 10:03‎

Waarom is het stuk weg gelaten over het geluid van de exploderende stoom ketel? Ik denk dat dit wel een interresant feit is om er bij te vernoemen dat iedereen om 7uur uit zijn nest wordt geblazen. Dit feit heeft zeker gevolgen over hoe de stedelingen zich zullen orienteren rond om mogelijk nieuwe plannen voor een centrale.[1] – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 131.180.140.234 (overleg · bijdragen) 8 nov 2012 13:08 PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Omdat wikipedia een encyclopedie is en geen nieuws-site. Als het over een jaar nog interessant is, verdient het vermelding, maar dat betwijfel ik van harte. Kleuske (overleg) 8 nov 2012 13:15 (CET)[reageer]

Referenties[brontekst bewerken]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Elektriciteitscentrale Gelderland. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 10 apr 2018 14:07 (CEST)[reageer]

Is aangepast naar enipedia.org. Gewild (overleg) 4 mei 2018 21:31 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 0 externe link(s) gewijzigd op Elektriciteitscentrale Gelderland. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 30 apr 2019 07:30 (CEST)[reageer]