Overleg:FN P90

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

sjabloontje in orde krijgen :s

MADe 24 apr 2005 14:27 (CEST)[reageer]

Achterhaalde informatie[brontekst bewerken]

Ondertussen bestaat er ook een civiele sport versie van de P90 die gemaakt wordt door FN USA. De civiele versie van de P90 heeft een verlengde loop en schiet uitsluitend half-automatisch om te voldoen aan schietsport wetten in de USA. Samen met het aangepaste wapen is er ook aangepaste munitie uitgebracht vermits burgers uiteraard geen toegang mogen krijgen tot de armor-piercing munitie.


Stargate[brontekst bewerken]

Tijdens de sci-fi serie Stargate SG 1 wordt vanaf seizoen vier door het team gebruik gemaakt van de P90.

De onderstaande afbeelding(en), die gebruikt worden op deze pagina (of overlegpagina), zijn verwijderd of genomineerd voor verwijdering op Commons. Als de afbeelding verwijderd is, haal dan de afbeelding van de betreffende pagina. Indien je het niet eens bent met de nominatie of verwijdering kun je op Commons een reactie plaatsen op de verwijderlijst, of op de overlegpagina van de verwijderende admin.

-- CommonsTicker 2 apr 2008 20:32 (CEST)[reageer]

Toelichting NPOV[brontekst bewerken]

In de tekst is sprake van woorden en frasen als "extreme betrouwbaarheid", "geen enkel kogelwerend vest is ertegen bestand" en "snelle schoonmaaktijd". Ook is er een bizar lange FN in populaire media-sectie. Dat in combinatie met slechts één bron. Het lijkt me de toon van het artikel iets minder enthousiast mag tenzij er goede bronnen gevonden worden waarin het wapen objectief als beter wordt beoordeeld dan andere, soortgelijke wapens. 82.170.131.213 15 okt 2008 01:49 (CEST)[reageer]

Army of 2

Ik heb het artikel een beetje aangepast en die uitspraken vervangen door informatie van FN zelf. Tervan

artikel werd sterk aangepast --Boris Barowski 14 mei 2009 15:45 (CEST)[reageer]