Overleg:Flirten

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Pas op met commerciële sites[brontekst bewerken]

De bedoeling van dit artikel is om inzicht te geven in wat flirten feitelijk is en wat de achtergrond ervan is.


Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling om dit artikel of Wikipedia te gebruiken om commerciële sites aan te prijzen (zie citaat uit voorwaarden hieronder). Of een verzameling te maken van online partnertests of iets vergelijkbaar. Daarvoor zijn er directories als Startpagina.


Ik ben zelf auteur van de "Beschouwing over flirten, verleiden en versieren", door deze grotendeels door te plaatsen naar Wikipedia geef ik toestemming deze tekst onder de GNU Free Documentation License te gebruiken. Informatie van Frank van Marwijk heb ik gebruikt om de inhoud van het artikel verder te verfijnen


Externe links[brontekst bewerken]

Zie ook hoofdartikel:Wikipedia:Wanneer_extern_linken
Als er naar websites buiten wikipedia verwezen wordt, dan gebeurt dat steeds in een afzonderlijke paragraaf aan het einde van het artikel met de kop Externe links met iedere link op een eigen regel vormgegeven als:
== Externe links ==
* [http://subdomein.domein.tld/link.htm linkomschrijving]
Externe links moeten direct relevant zijn voor de pagina (en niet alleen zijdelings). Bij voorkeur niet meer dan één keer linken naar dezelfde website. Het mogen ook geen links zijn naar commerciële pagina's.
Wees spaarzaam met externe links, het toevoegen van meer dan 3 externe links wordt afgeraden. Externe links in de tekst opnemen is in principe niet toegestaan. Bij lijsten worden externe links of weggelaten, of onderaan geplaatst.