Overleg:Frederik X van Denemarken

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ik heb Margarethe II uit de lijn van troonopvolging gehaald omdat zij de huidige koningin is, en dus niet toekomstig zoals Frederik en zijn zoon Christiaan.

Wander II 9 juli 13:45 uur

Eén of meerdere afbeeldingen die gebruikt worden op deze pagina of overlegpagina, zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Afbeelding:Frederik.jpg, zie Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20090305. --E85Bot 6 mrt 2009 02:14 (CET)[reageer]

Mag ik er van uit gaan dat Frederik vanaf zijn aanstelling alskoning, pas Frederik X van Denemarken komt te heten?--Met vriendelijke groeten, Ro de Jong op (Samråd) 26 mrt 2011 22:45 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Frederik van Denemarken (1968). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 19 jul 2017 21:36 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Frederik van Denemarken (1968). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 5 sep 2017 20:35 (CEST)[reageer]