Overleg:Grobschnitt

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Onbereikbare externe link[brontekst bewerken]

Gedurende meerdere geautomatiseerde botsessies bleek de onderstaande externe link onbereikbaar. Controleer alsjeblieft of de link inderdaad onbereikbaar is en wanneer dat inderdaad het geval is, repareer of verwijder deze dan! Wanneer de externe link gewoon bereikbaar is of wanneer de externe link gerepareerd of verwijderd is, mag deze tekst (met opgave van reden) verwijderd worden.

--Jeroenbot 27 apr 2006 03:56 (CEST) (automatisch bericht)[reageer]

Link is idd al een tijdje offline, maar dat staat in commentaar ook aangegeven; het blijft even afwachten of de link (van de officiële site) op dezelfde plaats nog even terug kan komen. Hij staat dan ook in de voetnoten sectie (dient dus meer als verwijzing naar een voorbeeld en niet zomaar een externe links ) ;-) --LimoWreck 27 apr 2006 10:40 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Grobschnitt. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 24 jun 2018 20:27 (CEST)[reageer]