Overleg:Hamme (Oost-Vlaanderen)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Volgens het Koninklijk Besluit van 14/02/1961 zijn enkel Hamme en Moerzeke deelgemeenten. Zonneschijn 7 feb 2005 18:18 (CET)[reageer]


In Vlaanderen zijn er meerdere Hamme's:

  • Hamme in Vlaams Brabant
  • Hamme in Oost-Vlaanderen (dit artikel)

In Wallonië is er ook een Hamme:

  • Hamme-Mille, een deelgemeente van Bevekom

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Hamme_(Oost-Vlaanderen) zijn de volgende bewerkingen gevonden:

  • 2011-03-27 06:45:49 VBP (De vroegere spiritkern draagt nu de lokale naam Hapropos bron: www.Hapropos.be)

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 8 mrt 2022 06:18 (CET)[reageer]

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.

Info bij "Resultaten gemeenteraadsverkiezingen sinds 1976" actualiseren?[brontekst bewerken]

Beste wikipedianen, Hetgeen bij bovengenoemd vermeld staat eindigt bij 2018. Kan/wil iemand onder jullie, die zowel bekend is met info over Hamme en de vaardigheid heeft om aldaar een en ander te actualiseren, zich hierover buigen? Mijn "bewerkingen" beperken zich overwegend tot hetgeen ik aan bestaande tekst lees als ik een wiki-artikel bekijke (vanwege mijn brede interesse m.b.t. vele items). Vriendelijke groet van Zoekbeestje (overleg) 10 apr 2024 11:45 (CEST)[reageer]