Overleg:Hannah Van Buren

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Te verwijderen pagina's

Dit artikel is reeds genomineerd geweest ter verwijdering op de beoordelingslijst op 23 maart 2010. De behandelend moderator heeft toen besloten het artikel te behouden. Voor toelichting, zie hier.
Gelieve het artikel niet zomaar opnieuw te nomineren. Bevat het artikel grote onzin of fouten, kijk dan na in de geschiedenis of er sinds de laatste nominatie geen grote fouten zijn ingeslopen. Overleg eerst op deze pagina of doe een oproep op Wikipedia:Overleg gewenst.

Plaatje in commons[brontekst bewerken]

Is het mogelijk om het plaatje van de Engelse Wikipedia in commons te zetten? - De voorgaande niet ondertekende opmerking werd toegevoegd door JulianFT (overleg|bijdragen) .

Soms wel- en som niet. Het ligt eraan wat voor recht erop zit. Misschien zou je de link aan mij kunnen geven,dan ga ik wel even kijken. Groet, Ken123|overleg 12 jun 2007 16:05 (CEST)[reageer]
Dat is te vinden in de geschiedenis: en:Image:hannah van buren.jpg. Als je het plaatje ziet lijkt het simpel, tot je de omschrijving leest. Ik zou niet weten welk licentiesjabloon ik zou moeten plakken, en Ken123 weet wellicht: geen sjabloon=nuweg. Ik adviseer bovenstaande link aan Gebruiker:Siebrand of Gebruiker:NielsF te sturen en de vraag te stellen. — Zanaq (?) 12 jun 2007 16:09 (CEST)[reageer]

De link staat hierboven, Ken, kun je daar iets mee?

"Van" moet zonder hoofdletter gespeld worden, of niet dan? --Vincentt 2 nov 2010 21:35 (CET)[reageer]