Overleg:Hobo (muziekinstrument)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Een hele mooie song met de hobo zoals ik hem het liefste hoor: Spencer The Rover - Heather. Misschien eentje om toe te voegen aan de lijst. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 213.118.38.25 (overleg · bijdragen)

Er staat: "De hobo is een relatief moeilijk instrument om te bespelen". Ik ben zelf hoboïst, en naar mijn mening mag die relatief wel geschrapt worden. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 178.119.174.62 (overleg · bijdragen)

Het staat er net even anders: "De hobo wordt beschouwd als een relatief moeilijk te bespelen instrument." Relatief = in verhouding tot andere instrumenten. Klopt dat niet? Hartenhof (overleg) 2 mei 2013 17:52 (CEST)[reageer]
De uitdrukking 'relatief moeilijk te bespelen' is een kwalificatie die POV is... (en doen hobobouwers er niet alles aan om te zorgen dat hun instrumenten zo goed en makkelijk en comfortabel mogelijk bespeeld kunnen worden?) Maar belangrijkst argument: wat de een moeilijk vindt op een bepaald instrument is voor de ander kinderspel. En: elk instrument heeft zijn eigen moeilijkheden. Ik zou wellicht deze POV-passage dus liever gewoon schrappen. Tjako (overleg) 3 mei 2013 02:03 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Hobo (muziekinstrument). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 23 okt 2019 04:02 (CEST)[reageer]