Overleg:Hoestdrank

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ik heb de volgende zin verwijderd "Wanneer de patiënt ze inneemt als hoestdrank is het uiterst onwaarschijnlijk dat ze effect op het slijm van de luchtwegen zullen hebben." In de link/bron is dit nergens in deze woorden geuit. Ook wordt er niks gezegd over inhaleren, dus dat heb ik ook verwijderd. Uit het artikel blijkt ook niet dat de effectiviteit op korte termijn (incluis hoesten!) omstreden is, alleen dat broomhexine niet beter werkt dan tijmsiroop. Ook wordt de langetermijneffectiviteit ter discussie gesteld.

Zeer discutabel.artikel.[brontekst bewerken]

Heb 3 jaar geleden zware verkoudheid gehad waardoor mijn stem 2 maanden lang niet bruikbaar was. Na wat gepruts met hoestdrankjes uiteindelijk met broomhexine tabletten mijn stem weer terug gekregen. Dit jaar weer dezelfde problemen, niet meer kunnen spreken, gaat na 1 dag al een stuk beter met die tabletten.

In mijn jeugd ervaring gehad met Fluomicil, sachets die je moest oplossen in water, daar had ik toen geen verlichting van symptomen bij.

Topic is hoestdrank wat verdunde zoete dropsiroop is met wat actieve bestanddelen in te lage concentratie.

Moet meer die lijn volgen en verwijzen naar de actieve bestanddelen – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 80.57.27.71 (overleg · bijdragen)

Proost! Erik Wannee (overleg) 18 dec 2012 01:05 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Hoestdrank. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 23 mrt 2018 20:15 (CET)[reageer]