Overleg:Hoogrenaissance

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

De beeldende kunsten worden in dit artikel samen behandeld met architectuur, net zoals in de artikelen vroegrenaissance en maniërisme. Beachcomber 4 apr 2010 12:12 (CEST)[reageer]

Geachte Beachcomber,
Wat is het voordeel van deze lange titel? Waarom niet even gewacht tot uw voorstel op Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Artikelverplaatsen behandeld was?

O ja, nu we het er toch over hebben, 'hoogrenaissance' is geen historische periode, en zal dus met kleine letter gespeld moeten worden.

vriendelijke groet, S.Kroeze 5 apr 2010 15:01 (CEST)[reageer]

Dat is juist van die kleine letter, ik ben het overal aan het veranderen, maar dit artikel is nog niet 'getrimd'. Ik heb eigenlijk geen bezwaar tegen lange titels, via de redirects komt het toch in orde. Maar we kunnen natuurlijk altijd voor de kortere titel gaan, net zoals vroegrenaissance en maniërisme. Het verzoek staat hier, we zullen afwachten wat dat oplevert.
Van trimmen gesproken... Ik heb wat veranderingen aan het (wat redundante) artikel Renaissance (stijlperiode) aangebracht, zodanig dat er veel minder overlap is met de andere artikelen - vervangen door verwijzingen naar de hoofdartikelen en wat lijstjes. m.v.g. Beachcomber 5 apr 2010 15:31 (CEST)[reageer]