Overleg:Jan Lammers (autocoureur)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Vermelding samenstelling raceteam[brontekst bewerken]

Naast een link naar A1 Team The Netherlands bevat het artikel zelf ook nog eens de samenstelling van dit team. Dat leidt ertoe dat bij wijzigingen in het team ook dit artikel geactualiseerd moet worden. Is het niet beter om op deze pagina te volstaan met de link? Wanneer er over een maand geen tegenwerpingen zijn, zal ik het artikel aanpassen. Stuart LaJoie overleg 12 jun 2007 16:31 (CEST)[reageer]

Naar mijn mening niet meer noodzakelijk omdat door de wijziging op 20 juni 2007 per seizoen de samenstelling wordt genoemd. --Motorwim 20 jun 2007 13:34 (CEST)[reageer]

  • Maar hoe voorkomen we in de toekomst dat de informatie op de ene plaats wel wordt bijgewerkt en op de andere niet? Ik zie af en toe als ik op een link klik dat Wikipedia zichzelf vrolijk tegenspreekt en probeer die situaties daarom te voorkomen. Is het bij informatie die regelmatig verandert niet handiger dit op één plek actueel te houden en voor de rest daarheen te verwijzen. Jij kunt als motorenthousiast waarschijnlijk beter dan ik beoordelen hoe belangrijk het is dat de informatie compleet, correct en actueel is en hoe we daar het beste voor kunnen zorgen. Dat is eigenlijk mijn vraag.

Stuart LaJoie overleg 20 jun 2007 14:03 (CEST)[reageer]

De wijze waarop ik het heb beschreven is in een dergelijk geval het beste: áls je al namen noemt geef dan de beperking aan door het jaar van samenstelling te noemen. Actueel houden is erg lastig. Je zou bij het maken van een artikel de restrictie moeten hebben je te beperken tot een feitenbeschrijving. Nu ik het zo zeg zou bijvoorbeeld in betreffend artikel van Jan Lammers kunnen worden volstaan met het noemen dat hij teameigenaar en teammanager is van het A1-GP team The Netherlands en geen jaartallen en leden noemen. Ik zal dat aanpassen.

Als ik sommige artikelen lees dan hebben die wellicht voor dat moment waarde maar over een half jaar al niet meer. Je kunt je afvragen in hoeverre zoiets in Wikipedia zou moeten staan.

--Motorwim 21 jun 2007 13:55 (CEST)[reageer]