Overleg:Johan Herman Bavinck

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Graag categorie 'zencdeling'laten staan, aangezien dit de juiste categorie is, en niet 'missonaris'. zendeling is een protestantse aanduiding en missionaris is een roomskatholieke aanduiding. Aangezien Bavinck een protestant was is de aanduiding 'zendeling' correct.

door het weghalen van Nederlands voor 'zendeling' vervalt de verwijzing, naar de lijst met andere Nederlandse zendelingen. Graag herstellen in de oorspronkelijke situatie.

Ik begrijp uw bezwaar niet; de categorie Zendeling bestaat niet, en erheen verwijzen geeft dus ook geen 'lijst met andere Nederlandse zendelingen'. Persoonlijk vind ik het een goede zaak dat beiden in 1 categorie staan. Het hebben van een volledige lijst vind ik een groter voordeel dan dat het feit dat het voor een deel de verkeerde titel is een nadeel is. - André Engels 6 mei 2005 13:03 (CEST)[reageer]

Ik had een categorie 'Nederlandse zendeling' gemaakt, door de verandering in 'missonaris' is de verbinding naar die categorie verdwenen. Ik heb inmiddels gezien dat de mensen die ik in die lijst had staan, nu geplaatst zijn onder de categorie 'missionaris'. Wat mij betreft 'einde discussie'. en dank voor het meedenken.