Overleg:King's Medal for Courage in the Cause of Freedom

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Alfabetische lijst[brontekst bewerken]

Heb de lijst van gedecoreerden alfabetisch gemaakt want Jan Faber, Gerben Sonderman en Maarten Cieremans stonden er dubbel in. Dat bleken niet de enigen te zijn :) Pvt pauline (overleg) 19 jan 2014 23:22 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op King's Medal for Courage in the Cause of Freedom. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 21 jul 2017 14:36 (CEST)[reageer]

Bij de lijst van namen ontbreekt "Izak de Vries"[brontekst bewerken]

https://vriendenairbornemuseum.nl/vvam-nieuwsbrief-32-oktober-1988/

De heer Izak de Vries schenkt zijn “King’s Medal for Courage in the Cause of Freedom”. In Ministory XVII bij Nieuwsbrief No.28 staat het verhaal van Izak (Piet) de Vries, de enige Nederlander die deelnam aan “Operatie Berlijn” in de nacht van 25 op 26 september 1944. Voor zijn hulp aan de Britten kreeg de heer de Vries in 1948 de onderscheiding “King’s Medal for Courage in the Cause of Freedom”. Veertig jaar nadat hij deze Britse onderscheiding ontving,schonk de heer de Vries deze aan het Airborne Museum. Ook deze bijzondere medaille zal een plaats krijgen in de medaille- vitrine.